Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Vägglampor

Få saker lyckas ge ett rum en mysig, nästan mystisk atmosfär riktigt så bra som en välplacerad vägglampa eller två kan. Med snygg design och mjukt ljus lyses utrymmen upp ur nya vinklar och ger de flesta rum en helt ny känsla. Hos Sleepo kan du hitta en prisvärda vägglampa till riktigt bra kvalitet, vi har vägglampor till sovrummet, hallen såväl som till vardagsrummet.

Utvalt för dig

Populära varumärken

Vägglampa i olika varianter

Ge rummet ny känsla och nytt liv med en vägglampa! Hos Sleepo hittar du vägglampor i massor av olika varianter för alla rum och alla behov.

Få saker lyckas ge ett rum en mysig, nästan mystisk atmosfär riktigt så bra som en välplacerad vägglampa eller två kan. Med snygg design och mjukt ljus lyses utrymmen upp ur nya vinklar och ger de flesta rum en helt ny känsla. Hos Sleepo kan du hitta prisvärda vägglampor till riktigt bra kvalitet, vi har vägglampor till sovrummet, hallen såväl som till vardagsrummet. Ge hemmet en klassisk touch med spännande formade lampor och mässing, eller satsa på något mer modernt med skarpa kanter och kallare färger. Även en enkel, vit vägglampa, en svart vägglampa eller en vägglampa mässing kan göra susen, eller kanske något som liknar en gammal oljelampa för en lite mer unik touch.

En snygg vägglampa kan göra enorm skillnad i hur ett rums känsla uppfattas, men en sänglampa är minst lika viktig för rummets atmosfär. En vägglampa med mjukt ljus låter trötta ögon skonsamt läsa i sängen på kvällen och stör inte alltför mycket om den måste tändas mitt i natten. På dagtid finns lampan där som en fin inredningsdetalj, vilket är halva en lampas syfte, trots allt. Oavsett vad du söker och hur du vill använda vägglampor och sänglampor i ditt hem, så hittar du garanterat något som faller dig i smaken bland alla intressanta produkter och alternativ här hos oss.

Läs gärna igenom vår belysningsguide för att välja rätt vägglampa till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Köp din nya prisvärda vägglampa på Sleepo.se

För att du ska hitta något du gillar har vi ett stort sortiment med massor av olika sorters lampor. Vi erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp. Vi ser till att fixa snabb leverans så att du så snart som möjligt kan få hem, sätta upp och beundra din nya lampa!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar