Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sideboard & Skänk

Skapa fler förvaringsmöjligheter med en snygg skänk och sideboard från oss! Här har vi samlat många olika alternativ för att du ska hitta just den sideboard som passar ditt hem allra bäst - både när det kommer till funktionalitet och design.

Utvalt för dig

Sideboard & Skänk: Ett praktiskt och stilfullt möbelval

Sideboard och skänk är en typ av möbler som är både praktiska och stilfulla. Dessa möbler har funnits i många år och är fortfarande populära idag. De kan användas för att förvara saker och samtidigt fungera som en dekorativ möbel i ett rum. Här kommer vi att titta på vad en sideboard och skänk är, deras användningsområden och vad man bör tänka på när man köper en sådan möbel.

Vad är en sideboard?

En sideboard är en möbel som används för att förvara och visa upp saker. Den har vanligtvis en låg profil och kan ha dörrar, lådor eller hyllor. Sideboards används ofta i matsalar för att förvara tallrikar, glas och bestick. De kan dock också användas i andra rum i huset, till exempel i vardagsrummet för att förvara böcker, DVD-skivor och andra saker.

Vad är en skänk?

En skänk är en högre möbel som ofta används som ett skåp. Den kan ha dörrar, lådor eller hyllor och används ofta för att förvara saker som glas, tallrikar och bestick. Skänkar kan också användas i andra rum i huset, till exempel i vardagsrummet som en TV-bänk eller bokhylla.

Användningsområden för sideboard och skänk

Både sideboard och skänk har många användningsområden i hemmet. De kan användas för att förvara saker som tallrikar, glas, bestick, böcker, DVD-skivor och elektronik. De kan också användas som en dekorativ möbel i ett rum och kan hjälpa till att skapa en enhetlig inredning. Dessutom kan de användas som en möjlighet att visa upp dina favoritföremål.

Vad bör man tänka på när man köper en sideboard eller skänk?

När man köper en sideboard eller skänk finns det några saker man bör tänka på. För det första bör man tänka på storleken på möbeln och om den passar i rummet där den ska placeras. För det andra bör man tänka på vad man ska förvara i möbeln och välja en som har tillräckligt med utrymme för detta. För det tredje bör man tänka på stilen på möbeln och välja en som passar in med rummets övriga inredning.

Frågor? Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;