Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Tempurguide - njut av din nattsömn

Tänk om din kropp kändes så perfekt avslappnad, nästan som att du svävade? Tempur-madrasser formar och anpassar sig exakt efter din kroppsform och stödjer dig på ett sätt som gör att du nästan känner dig tyngdlös. Det unika Tempur-materialet är mjukt där du vill ha det och fast där det behövs, så du kan vakna upp redo för dagen som ligger framför dig.

Fördelar med Tempur

Maximal tryckavlastning

Absorberar och fördelar din kroppvikt jämt. Sov bekvämt hela natten.

Unikt stöd för din kropp

Anpassar sig till dig och ger exakt det stöd och komfort som din kropp behöver.

Absorberar rörelser

Rör dig fritt utan att störa din partner eller att själv bli störd.

Lång livslängd

10 års garanti på madrasser och 3 års garanti på kuddar. Madrasserna behåller minst 95% av sin höjd i 10 år, utan klumpar eller knölar.

Sleepo är en auktoriserad återförsäljare av Tempur och en stolt samarbetspartner sedan 2013. Sleepo tillhandahåller marknadens bredaste utbud av Tempur produkter och erbjuder marknadens bästa kundvillkor som prisgaranti, fri frakt på allt i hela Sverige och öppet köp.

4 steg till din bästa nattsömn

1. Välj kudde, 2. Välj madrass, 3. Välj sängmodell, 4. Välj sängserie


Välj känsla - Kudde

Hitta den rätta kudden för dig

Att välja rätt kudde kan förbättra hur bra din kropp är placerad på natten, vilket påverkar din sömn. Vårt breda kuddsortiment inrymmer en mängd preferenser och sovpositioner.

En bra kudde som ordentligt stödjer ditt huvud och hals i en bekväm ställning är avgörande för att du ska kunna njuta av din nattsömn. Att välja rätt kudde kan förbättra din sovposition på natten och kvaliteten på din sömn. Det temperaturkänsliga material som används i alla TEMPUR kuddar mjuknar när det svarar på din kroppsvärme, och anpassar sig till din naturliga böjning av ditt huvud och hals och ger optimal komfort och stöd. Detta gör att du kan slappna av och njuta av en mer vilsam sömn.

 

Till Tempurkuddar


Välj känsla - Bäddmadrass

Hitta den rätta bäddmadrassen för dig

Bäddmadrassen är den mest inflytelserika faktorn som avgör om ryggen och kroppen stöds på natten. Precis som att sova bra är viktigt för din hälsa och välbefinnande, är det viktigt att satsa på en god kvalitetsmadrass som erbjuder personlig komfort och stödet som du behöver.

Tempur erbjuder tre serier av bäddmadrasser - var och en med en unik känsla - och en mängd funktioner. Alla Tempur-bäddmadrasser har det unika Tempur-materialet, som formar sig efter tyngden och värmen från din kropp, för att ge tryckavlastning och personligt stöd. Och till skillnad från vanliga minnesskum-madrasser, kommer Tempur återgå till sin ursprungliga form under hela prouktens livslängd.

Till Tempur Bäddmadrasser

Tempur Original bäddmadrass

Original bäddmadrass har den traditionella fasta känslan med viktlös komfort som Tempur är kända för. Madrassen är formbar och anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger rätt stöd och tryckavlastning när du sover. En av Tempur´s första produkter på marknaden som sålts med stor framgång i mer än 25 år.

Till Tempur Original Madrass

Tempur Ice-Grey bäddmadrass

Ice-Grey bäddmadrass har den traditionella viktlösa Tempur-känslan, precis som Original-bäddmadrasserna men är något mjukare. Madrassen är formbar och anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger rätt stöd och tryckavlastning när du sover.

Till Tempur Ice-Grey Madrass

Tempur Cloud bäddmadrass

Cloud-bäddmadrass är för dig som njuter av att sova på en madrass med en mjukare känsla. Cloud har en underbar komfort med en innovativ balans mellan mjukhet och stöd. Perfekt för alla som önskar en ytmjuk säng med följsam viktlös komfort.

Till Tempur Cloud Madrass


Välj sängmodell

Den ideala sömnupplevelsen kombinerar form och funktion. Vårt sortiment av olika utföranden kommer fullända sovrummet perfekt och förbättra din sömnupplevelse

Tempur Kontinentalsäng

En Tempur kontinentalsäng är en designad lyxig helhetslösning som består av tre delar. Den nedersta delen består av en sängbotten, i mitten finns en tjock Tempur-madrass och överst ligger en Tempur-bäddmadrass som ger extra stöd och tryckavlastande komfort. Dessa sängar är något högre vilket gör att det är lätt att kliva i och ur. En designklassiker med generös volym.

Tempur Kontinentalsängar

Tempur Ställbar säng

Tempurs ställbara modeller är motordrivna kvalitetssängar. Sängbenen skruvas direkt på underredet. Den integrerade tjocka madrassen ligger stadigt på plats så att den stannar i alla lägen. Du justerar smidigt och lätt till den positionen som passar dig bäst då sängen har ett motorsystem som gör att huvudända och fotända är höj- och sänkbara. Ovanpå sängbotten ligger en Tempur-bäddmadrass som finns i olika tjocklekar, fastheter och funktion.

Tempur Ställbara Sängar

Tempur Ramsäng

En ramsäng från Tempur är en stilren funktionell säng. Den består av två delar: sängbotten och bäddmadrass. Den starka träramen har en inbyggd skumbotten och förinstallerade metallbeslag för att enkelt kunna montera dit sängbenen. Ovanpå sängbotten ligger en Tempur-bäddmadrass som finns i olika tjocklekar, med olika fastheter och funktion.

Tempur Ramsängar


Välj sängserie

Tempur Promise

Tempur´s sängkollektion Promise är gjord för det eleganta rummet där komfort står i centrum. Kollektionens rena linjer med den moderna prägeln ger en känsla av lyx. Nordisk design när den är som bäst helt enkelt. Det 15 cm tjocka lagret av Tempurmaterial hålls uppe av ett stabilt och skonsamt lager av komfortskum för bästa möjliga liggkomfort.

Tempur Promise

Tempur North

Kontinentalsäng från Tempurs North-serie är lika vacker som den är bekväm. Dom indragna benen och den rundade underbädden ger sängen ett härligt intryck av att sväva. Tempur North formar sig exakt efter din kroppsform för att ge dig din bästa nattsömn. Kontinentalsängar i North serien kommer med en nio cm tjock bäddmadrass som ger dig en lyxig känsla och ett välanpassat stöd som blivit synonymt med Tempur. En Soft Touch-vaddering ger Deluxe-madrassen ett extra elegant utseende, samtidigt som ett lager av högkoncentrerat tempurmaterial ger ytterligare stöd.

Tempur North

Tempur Relaxation

TEMPUR´sängkollektion Relaxation är gjord för det eleganta rummet där komfort står i centrum. Dess rena linjer med den moderna präglingen ger en stil som utseendemässigt tilltalar med en känsla av lyx. Nordisk design när den är som bäst helt enkelt. Det stödjande grundlagret av polyuretan håller uppe det sammanlagt 15 cm tjocka lagret av Tempurmaterial.

Tempur Relaxation


Fler fördelar

  • Allergivänliga & testade
  • Flera av produkterna är CE-märkta (medicinskteknisk produkt klass 1)
  • Alla madrasser är TUV-testade vilket innebär att de är testade för ämnen som kan vara skadliga för hälsa & välbefinnande.
  • Öko-tex certifierade textiler (vilket innebär att de är testade för hälsofarliga ämnen)
  • Rekommenderas av Rygg-/Nackspecialister världen över.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;