Fri frakt (hemleverans 99 kr) Öppet köp i 14 dagar

Adele Serien

Adele blev snabbt en favoit hos både er och hos oss, vilket inte är svårt att förstå! Härliga matbord, soffbord, vitrinskåp och sideboards hittar du i vår underbara Adeleserie, tillverkade i högkvalitativa materal och utföranden som svart, vitoljad ek samt i valnöt. Scrolla bland Sleepos egna sortiment av serien och klicka hem dina favoriter! 

Adele bord

Adele blev snabbt en favoit hos både er och hos oss, vilket inte är svårt att förstå! Härliga matbord, soffbord, vitrinskåp och sideboards hittar du i vår underbara Adeleserie, tillverkade i högkvalitativa material och utföranden som svart, vitoljad ek samt i valnöt. Scrolla bland Sleepos egna sortiment av serien och klicka hem dina favoriter! 

Adele matbord

Vid matbordet spenderar vi alla mycket tid. Här äter vi frukost, lunch och middag, då är det extra viktigt med ett tåligt och tidlöst matbord. Vårt underbara Adele matbord finns i både rund och oval form med utföranden i vitoljad ek, svart ek samt i valnöt. Hitta inspirationen för kommande middagsbjudningar här!

Adele soffbord

Förutom stilfulla matbord hittar du även Adele soffbord i vårt unika sortiment. Vare sig du har bjudit hem när och kära eller om du krupit upp framför TVn så passar soffbordet Adele perfekt i varje scenario. Bordet är runt med toppskiva i faner och en ribbad, panelklädd fot i solid ek och plywood. Foten är 35cm bred.

Adele sideboard

Är du ute efter Adele fast som ett sideboard eller vitrinskåp? Valet är ditt! Vi erbjuder vår fantastiska Adeleserie i både större och mindre sidobord och highboards/vitrinskåp. 

Adele sideboard är ett modernt sideboard med ribbade sidor och topp i ekfanér och ben i solid ek. Med ett generöst hyllplan får du gott om plats för böcker, dekoration eller andra inredningsdetaljer. 

Till Adele Highboard får du gott om utrymme med två hyllplan. Alla möbler i vår Adeleserie går att välja i vitoljad ek, svart eller valnöt. 

Skötselråd

För att ta han om din nya Adelemöbel rekommenderar vi att du ska underhålla bordet genom att applicera en möbelolja. Vi rekommenderar en vaxolja då den ger ett bra skydd. Exempelvis "Leather Master Wood Wax Oil" (Säljs ej på Sleepo).

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 99 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 99 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar