Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Matbord & Köksbord

Här finner du hemmets mittpunkt - matbord att samlas kring för både stora och små familjer, för fest och vardag, och för alla sorts utrymmen. Inred matrummet med ett pampigt stort matsalsbord eller keep it simple med ett nätt litet matbord för det lite mindre köket. Vad som än passar dig hittar du här.

Populära varumärken

Matbord & köksbord i flera varianter

Sleepo har ett stort utbud av matbord till ditt hem. Ett rustikt matsalsbord i vitoljad ek passar bra i en klassisk inredning för den som gärna följer med i modet och byter ut sina möbler emellanåt. Kanske vill du satsa på ett köksbord med guldfärgade ben? I vårt stora sortiment hittar du matbord för alla stilar till bra pris och vi har givetvis snabb frakt.

Matbord att umgås kring

Oavsett om du är ute efter små matbord som passar bra för ensamhushållet eller stora matbord där hela släkten får plats tror vi att du kommer att hitta ditt val bland vårt stora sortiment av snygga matbord. Vi kan erbjuda bord i trä med lådor under bordsskivan, väldigt fiffigt för exempelvis servetter och tabletter. Bord med extra utrymme kan också användas som arbetsbord. Ett runt matbord gör att alla ser varandra i ögonen och att ingen behöver sitta på kanten, se bara till att du har tillräckligt med plats för ett runt bord. Om du föredrar så ett fyrkantigt matbord eller ett rektangulärt matbord så hittar du såklart det också. Vill du ha ett mellanting mellan ett rektangulärt och ett runt matbord så väljer du ett ovalt matbord. Vi har olika material du kan välja mellan, t.ex matbord trä, matbord vitpigmenterad trä, matbord ek och matbord marmor. Vi har både vita matbord, svarta matbord och träfärgade matbord. En populär serie med matbord är Adele matbord.

Små matbord för sommarhuset och för citylägenheten

Matbordet som ska användas till vardags i en barnfamilj behöver vara praktiskt och tåligt, flera av borden är därför lätta att rengöra. En klassisk matgrupp i vitt eller trä med pinnstolar ordnar den rätta lantliga stilen i sommarhuset. Tycker du om att hålla i middagar med många gäster? Vi har stora köksbord i vårt sortiment som gör att alla får gott om plats för många matstolar. Det beräknade utrymmet var och en behöver under en middag är 60 cm av bordsytan. Vill du veta mer hur du väljer det bästa bordet för dig så har vi en praktisk bordsguide med tips och råd.   Vill du kunna förstora bordet till kalas rekommenderas ett matbord med iläggsskivor, det gör det enkelt att snabbt få plats med några extra tallrikar.

Snabb frakt och stort utbud

Vi på Sleepo har ett stort sortiment av bra och billiga matbord i många olika utföranden. När du beställer ett matsalsbord från oss bjuder vi på frakten och du har 14 dagars öppet köp på de varor som du beställer. Behöver du hjälp finns vår hjälpsamma kundtjänst tillhands. Om du hellre vill skicka ett meddelande går det enkelt via vår hemsida.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;