Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Matbord & Köksbord

Här finner du hemmets mittpunkt - matbord att samlas kring för både stora och små familjer, för fest och vardag, och för alla sorts utrymmen. Inred matrummet med ett pampigt stort matsalsbord eller keep it simple med ett nätt litet matbord för det lite mindre köket. Vad som än passar dig hittar du här.

Matbord & köksbord i flera varianter

Sleepo har ett stort utbud av matbord till ditt hem. Ett rustikt matbord i vitoljad ek passar bra i en klassisk inredning för den som gärna följer med i modet och byter ut sina möbler emellanåt. Kanske vill du satsa på ett köksbord med guldfärgade ben? I vårt stora sortiment hittar du matbord för alla stilar till bra pris och vi har givetvis snabb frakt.

Matbord att umgås kring

Oavsett om du är ute efter små matbord som passar bra för ensamhushållet eller stora matbord där hela släkten får plats tror vi att du kommer att hitta ditt val bland vårt stora sortiment av snygga matbord. Vi kan erbjuda bord i trä med lådor under bordsskivan, väldigt fiffigt för exempelvis servetter och tabletter. Bord med extra utrymme kan också användas som arbetsbord. Ett runt matbord gör att alla ser varandra i ögonen och att ingen behöver sitta på kanten, se bara till att du har tillräckligt med plats för ett runt bord. Vi har både vita, svarta och träfärgade bord.

Små matbord för sommarhuset och för citylägenheten

Matbordet som ska användas till vardags i en barnfamilj behöver vara praktiskt och tåligt, flera av borden är därför lätta att rengöra. En klassisk matgrupp i vitt eller trä med pinnstolar ordnar den rätta lantliga stilen i sommarhuset. Tycker du om att hålla i middagar med många gäster? Vi har stora köksbord i vårt sortiment som gör att alla får gott om plats för många matstolar. Det beräknade utrymmet var och en behöver under en middag är 60 cm av bordsytan. Vill du kunna förstora bordet till kalas rekommenderas ett matbord med iläggsskivor, det gör det enkelt att snabbt få plats med några extra tallrikar.

Snabb frakt och stort utbud

Vi på Sleepo har ett stort sortiment av bra och billiga matbord i många olika utföranden. När du beställer från oss bjuder vi på frakten och du har 14 dagars öppet köp på de varor som du beställer. Behöver du hjälp finns vår hjälpsamma kundtjänst tillhands. Om du hellre vill skicka ett meddelande går det enkelt via vår hemsida.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar