Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Madrasskydd

Att en bra bäddmadrass förlänger hållbarheten på din säng och ger dig skönare sömn vet du säkert. Satsa även på ett bäddmadrasskydd av hög kvalitet om du investerat i en bra bäddmadrass.

Populära varumärken

Viktigt med bra bäddmadrasskydd

Att en bra bäddmadrass förlänger hållbarheten på din säng och ger dig skönare sömn vet du säkert. Satsa även på ett bäddmadrasskydd av hög kvalitet om du investerat i en bra bäddmadrass.

Madrasskydd kan vara detaljen som lyfter helheten

Ett bäddmadrasskydd är inte bara bra för dig som vill skydda sängen, det kan också vara ett estetiskt lyft för ditt sovrum. Vi har flera olika modeller för att du ska kunna välja ett utseende som passar hemma hos dig. Med ett quiltat madrasskydd kan du få ett sovrum som känns som taget ur en femstjärnig hotellmiljö. Hos oss hittar du dels skydd som träs över bäddmadrassen för optimal passform till skydd i form av en extra, supertunn, bäddmadrass närmast under lakanet. Här på Sleepo gillar vi rena naturmaterial av hög kvalitet men du kan även hitta madrasskydd med vattenavvisande egenskaper i de för ändamålet mest funktionella materialen.

Bäddmadrasskydd för särskilda behov

I vårt sortiment av madrasskydd hittar du förutom de vanligaste varianterna speciella produkter för särskilda behov. Behöver du ett madrasskydd för kombimadrass eller ett tåligt madrasskydd till barn? Vi har båda varianterna. Om du investerat i en kvalitetssäng är det slöseri med pengar att inte använda ett bra bäddmadrasskydd som kostar lite i förhållande till nyttan med produkten. Våra madrasskydd är lätta att tvätta och kan även göra det enklare att bädda sängen snyggt. För att hålla sängen fräsch kan du med fördel även använda kvalterskydd. En annan fördel är att det blir lättare för dig att åstadkomma en harmonisk helhet i sovrummet än om du har en synlig, kanske mönstrad eller färgad bäddmadrass i sängen

Sleepo satsar på kvalitet

Beställ bäddmadrasskydd på nätet om du gillar bra priser och ett stort sortiment av kvalitetsprodukter. Sleepo erbjuder dig öppet köp i 14 dagar, fri frakt över hela Sverige. Alla våra varor är handplockade från några av de bästa märkena på marknaden. Kvalitetsprodukter i sovrummet betalar sig både i form av förbättrad vila och genom att de håller, tvätt efter tvätt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;