Fri frakt på allt i hela sverige Förlängt öppet köp t.o.m. 31 jan

Påslakan

Som man bäddar får man ligga, och i detta fall är det väldigt tur. Vi har påslakan i en rad olika material som är riktigt härliga att krypa ner under efter en lång dag. Här har vi samlat vårt breda sortiment av underbart stiliga och högkvalitativa påslakan från många välkända varumärken. Ge din säng ett lyft med hjälp av ljuvliga påslakan och sov i lyx!

.bf_sceme_days_ended { text-decoration: line-through; }
Just nu!

Black Friday Week

  • 25% måndag 22 nov
  • 24% tisdag 23 nov
  • 23% onsdag 24 nov
  • 22% torsdag 25 nov
  • 21% fredag 26 nov
  • 20% lördag 27 nov
  • 20% söndag 28 nov
  • 20% måndag 29 nov
Rabatten gäller endast t.o.m 23:59 varje dag. *20% rabatt hela veckan: Chhatwal & Jonsson, Cooee Design, CURA, Dan Form, DBKD, Design House Stockholm, Jonathan Adler, Kids Concept, Klippan Yllefabrik, Kragelund, Linie Design, Read The Label, Seletti, Skruf, Tempur, Umage, Uyuni Lighting, Mille Notti
*15% rabatt hela veckan: Broste Copenhagen, Casö, Design of, Hübsch, Jensen, Mavis, Muse Candles, NG Baby, Rowico, Troll, Woud
*10% rabatt hela veckan: Fatboy, Innovation

Påslakan i bra kvalitet

Ett bra påslakan handlar inte bara om utseendet - det handlar om material och kvalitet. Påslakan i bomull, påslakan percale, påslakan linne eller påslakan i satin, alla påverkar de hur vi sover om natten.

Sovrummets allra viktigaste funktion är att det ska vara trivsamt. Det är ju trots allt där vi tillbringar en tredjedel av våra liv. Därför är det viktigt att sängkläder matchar inredningen och inte minst att de har färger och design som tilltalar den som ska sova där. Vare sig du föredrar enfärgade påslakan som beige påslakan och påslakan i pasteller, eller mer detaljerade design med påslakan i paisley och blandade färger, svala påslakan eller lite varmare påslakan, så finns det något för alla hos oss. Denna stora variation i design och färg finns för påslakan för enkelsängar och även som påslakan till dubbelsäng och påslakanset till dubbelsäng för att du ska kunna köpa precis det snygga påslakan du vill ha. Till en dubbelsäng passar påslakan 220x220 eller påslakan 240x220. Till en enkelsäng passar påslakan 150x210 cm.

Påslakan i linne, bomull eller satin

Materialet och kvaliteten hos ett påslakan kan vara skillnaden mellan en god natts sömn och irriterande uppvaknanden på grund av fel temperatur. Ett påslakan i linne är både tåligt och andas väl så att sovtemperaturen regleras på ett skönt och effektivt sätt, medan ett riktigt fint påslakan i bomull kan kännas lätt och härligt mot huden. Lyxiga påslakan är verkligen något man bör unna sig om man vill att sömnen ska bli en riktigt avslappnande upplevelse varje natt, så att man känner sig utvilad varje morgon. Skäm bort dig själv med lite nya, ljuvliga sängkläder och se hur din sömn påverkas till det bättre. Matcha örngott och underlakan med bäddset för en snygg säng och en skön sömn. Ett smakfullt och lyxigt överkast toppar din säng som pricken över i:et.  Hos oss hittar du också ekologiska sängläder för både dubbel och enkelsängar. 

Ta gärna hjälp av vår materialguide sängkläder för att hitta det rätta materialet för just dig och dina behov på dina sängkläder.

Köp påslakan för enkelsäng och påslakan för dubbelsäng från välkända och populära varumärken så som Mille Notti, Gripsholm, Marimekko, Beach House och Gant. 

Gott om variation

Hos Sleepo behöver du aldrig välja mellan kvalitet och pris utan kan hitta massor av olika sorters påslakan på nätet, vilka material och färger du än vill ha. Vi har ofta bra erbjudanden och rea på påslakan så det lönar sig att besöka oss ofta. Vårt sortiment av påslakan och påslakanset är stort och vi erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp, för att ditt besök hos oss ska bli så enkelt och smidigt som möjligt. Vi ser också till att ha snabb leverans så att du kan avnjuta dina påslakan så fort som möjligt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Förlängt öppet köp t.o.m. 31 jan
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar