Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Utemöbler

En plats som många glömmer bort att inreda är uterummet. Det tycker vi är synd med tanke på hur mycket tid vi faktiskt spenderar njutandes på balkongen och altanen. Men som tur är har vi samlat en härlig blandning av trendiga loungestolar, avkopplande hängmattor, snygga parasoller, sittpuff utomhus och mycket mer - just så att din uteplats också får chansen att stå i centrum.

Dina nya billiga utemöbler handlar du online hos Sleepo

Njut av utelivet och handla dina nya utemöbler från Sleepo. Inred altanen, balkongen och trädgården med kvalitetsmöbler från Fatboy, Cinas och Sleepo Outdoor Utemöbler och trädgårdsmöbler. Fynda billiga utemöbler i snygga färger i olika material som trä, plast och konstrotting. Vårt utbud av balkongmöbler och trädgårdsmöbler är som klippt och skuret för både mindre och större ytor. Nu har du verkligen chansen att inreda utomhus. Utemöbler på rea är ett fantastiskt tillfälle att förlänga vardagsrummet ända ut i trädgården eller på balkongen. Snygga utemöbler i konstrotting är otroligt vädertåliga och ger verkligen din uteplats ett lyft. Du vet väl om att vi har trädgårdsbord, soffor och solstolar i flertalet prisklasser och utföranden. Snygga trädgårdsmöbler i förstklassig kvalité köper du hos oss på Sleepo. Inred ute med några av våra trevliga möbelgrupper, en trädgårdssoffa eller varför inte en hammock med sköna dynor och en sittpuff utomhus. Allt detta och mycket mer hittar du bland våra billiga trädgårdsmöbler från Fatboy, och Sleepo Outdoor. Förläng sommaren och möblera med billiga och bra trädgårdsmöbler och matcha med sköna sittdynor som finns i en mängd olika färgkombinationer, storlekar och tjocklekar. Med fräscha trädgårdsmöbler blir det lättare att njuta av din uteplats.

Njut av sommaren med nya utemöbler

Utemöbler är ett enkelt sätt att utöka ditt vardagsrum och låter er njuta av sommaren under bar himmel. Om du saknar utrymmet inomhus till att arrangera bjudningar och ha trevliga middagar kan du alltid flytta festen utomhus. Med utemöbler i bra kvalitet är rangliga plaststolar ett minne blott - och middagen blir precis så exklusiv och lyckad som du vill ha det. Dessutom kan de lika gärna användas till avslappnade grillningar och fikastunder under vardagarna.

På Sleepo har vi utemöbler för alla tänkbara tillfällen. Vi vet alla att de svenska somrarna är underbara att vistas i - men de är också notoriskt opålitliga. Det innebär att du behöver köpa möbler som inte bara klarar av de soliga dagarna utan också står pall för sämre väder. Med rejäla utemöbler slipper du oroa dig för att fukt och vind ska förstöra din semester. När du köper en exklusiv utemöbel hos oss kan du vara säker på att den är kvalitetsprövad.

Slitstarkt material

Om du har dina utemöbler på en altan med tak kan du vara flexibel eftersom de utsätts för mindre påfrestningar. Om du däremot har dina utemöbler på en uteplats är materialet avgörande för hållbarheten. Ett slitstarkt material som konstrotting är att rekommendera om du vill slippa springa in med stolarna varje gång ett oväder drar ihop sig. 

I vårt sortiment har vi trädgårdsstolar som låter dig ha en stor middagsbjudning utan att du behöver oroa dig för att sittplatserna ska ta slut. Du kan antingen köpa stolarna separat om du vill välja antal själv eller så köper du ett set tillsammans med ett middagsbord. Det ger dig möjligheten att få en matchande matbordsgrupp som håller för hela sommaren. 

En varm sommardag finns det inte mycket som slår känslan av att vila sig i en hammock. Våra hammockar finns i flera olika utföranden och material. Vi ser till att de håller för flitigt bruk när du vill koppla av med en drink i trädgården eller bara vila benen efter en intensiv crocket-match med barnen.

Få en skön stund i solen

Våra utemöbler inkluderar också solstolar i rejäla konstruktioner. Med en solstol av bra kvalitet slipper du ryggont som enklare fällstolsvarianter ofta orsakar. En Baden-stol ser till att du får en skön stund i solen.

Vi på Sleepo har tagit in de bästa märkena för att kunna erbjuda våra kunder billiga utemöbler av högsta kvalitet. Det handlar om tillverkare som Fatboy och flera andra. Deras uppdrag är att se till att du alltid får mest utemöbler för pengarna och vårt breda utbud ger dig möjligheten att välja just den möbeln som du vill ha.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar