Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Hemma hos - Emma Melin

Hemma hos

Emma Melin

En mysig höstdag var vi på besök hemma hos fina Emma Melin. Emma bor i ett vackert parhus tillsammans med sambon Max, sonen Frans och de väntar även tillökning. Tidlösa och stilfulla materialval genomsyrar bostaden medan den harmoniska färgskalan skapar en hemtrevlig känsla så fort vi stiger in. Emma hittar ni under namnet @emmamelins på Instagram.

Emma Melin som går under namnet @emmamelins på Instagram

"Skandinavisk design och jordnära toner"

Vardagsrummet - luftigt och öppet

Bostadens nedre plan har en öppen planlösning med en känsla av rymd mellan kök, matplats, vardagsrum och hall. Men trots våningens öppna och luftiga design är vardagsrummet en mysig plats där både familj och gäster kan umgås tillsammans. På det minimalistiska soffbordet står de stämningsfulla ljuslyktorna Calore tillsammans med vasen Pallo i klarglas, en tidlös klassiker med härliga hösthortensior i.

Skye Soffbord 2 995 KR // Pallo Vas 2 995 KR

Sovrummet - Som en dröm

På övervåningen ligger det fina sovrummet. Här har Emma valt att blanda massor av härliga textiler i varma beigea toner, en färg som återfinns i hela huset. Sänggaveln Celine i vitt tyg är en nyfunnen favorit som har flyttat in i Emmas sovrum, även sängen kommer från oss på Sleepo. Emma tycker själv att sängen är den skönaste hon någonsin sovit i - som en dröm!

"Unika detaljer och textilier i jordnära toner."

 lyxen med två vardagsrum

På övervåningen ligger även ännu ett fantastiskt vardagsrum. Det nyaste tillskottet i detta rum är den krispigt vita soffan Åre som passar helt magiskt ihop med den gosigaste mattan, Fluffy Flokati. Här uppe vill hela familjen mysa vilket inte är svårt att förstå. På soffkanten hänger den lyxiga och otroligt mjuka pläden Luxury Kid Mohair som är vävd av den finaste ullen och har det där lilla extra. Som alla Emmas följare vet så älskar hon sitt morgonkaffe och dricker det gärna här uppe i lugn och ro med tända ljus i de fina lyktorna som står på soffbordet.

"Barnrummet - En plats för lek"

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar