Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Rund Matta

Mjuka upp känslan i hemmet med en rund matta från oss på Sleepo. Här hittar du runda mattor i flera olika färger, material och storlekar för att du ska kunna hitta en rund matta som passar dig och ditt hem bäst. Placera din nya, runda matta i barnrummet, under ett runt matbord eller i sovrummet för en extra mysig och ombonad känsla.

Relaterade kategorier

Köp en fin, mysig och prisvärd rund matta från oss på Sleepo

Mjuka upp känslan i hemmet med en rund matta från oss på Sleepo. Här hittar du runda mattor i flera olika färger, material och storlekar för att du ska kunna hitta en rund matta som passar dig och ditt hem bäst. Placera din nya, runda matta i barnrummet, under matbordet eller i sovrummet för en extra mysig och ombonad känsla.

Brett sortiment av härliga, runda mattor

Med en rund matta får du både en mjukare känsla än med en klassisk, rektangulär matta samt så passar en rund matta in i de precis alla hem. Extra snyggt blir det om du väljer att rama in matgruppen till ett runt matbord, välj en extra stor rund matta så att alla matstolar runt bordet kan dras ut helt. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av prisvärda runda mattor online av hög kvalité.

I vårt breda utbud av runda mattor så finns det något för alla. Välj din runda matta i flera olika färger och utföranden så som vit rund matta, beige rund matta, rund matta jute, rund matta ull samt runda mattor till barnrum. Ett väldigt populärt val är Sleepos egna runda matta Heaven som har en vackert skimrande och glansig yta. 

Hos oss hittar du runda mattor från flera kända varumärken så som Layered, Linie Design, Classic Collection, Bloomingville och Broste Copenhagen samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection - Utforska vårt breda sortiment av runda mattor och hitta din favorit!

Vi hjälper dig med val av rätt rund matta

Läs gärna igenom vår mattguide för att välja rätt rund matta till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Är du fortfarande osäker på vilken storlek du ska välja på din runda matta så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att ställa dina frågor eller boka in ett besök till vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt rund matta, välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;