Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Speglar

Spegla dig i en utav våra speglar. Här har vi samlat en lång rad av speglar i olika fantastiska utföranden. Speglar med tonade glas, ovanliga former men även riktigt klassiska speglar hittar du här. Kika nedan för att upptäcka spegeln som reflekterar just det som du är ute efter.

Din nya vackra spegel köper du hos Sleepo

En snygg spegel från Mavis, House Doctor eller från något av våra andra designervaruhus gör sig perfekt i badrummet, sovrummet eller i hallen. Förnya badrummet med en fin badrumsspegel. En stor rund spegel, rektangulär spegel eller en fyrkantig spegel gör sig perfekt på många väggar och kan användas istället för en tavla eller ett konstverk. Upptäck möjligheterna att inreda med en spegel och få rummet att kännas större. Våra speglar för alla hem och är utrustade med en enkel fästanordning. Köp din nya spegel online på Sleepo.se.

Gott om variation

Hos Sleepo behöver du aldrig välja mellan kvalitet och pris utan kan hitta massor av olika sorters speglar på nätet, i olika material och färger. Vårt sortiment är stort och vi erbjuder fri frakt och 14 dagars öppet köp, för att ditt besök hos oss ska bli så enkelt och smidigt som möjligt. Vi ser också till att ha snabb leverans så att du kan avnjuta din spegel så fort som möjligt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar