Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Bomullsmatta

Fördelarna med en bomullsmatta är att de är relativt lätta att tvätta och hålla rena, samtidigt som de också håller länge om man tar hand om dem. Jämfört med andra material så bleks bomullsmattor snabbt, vilket är uppskattat av många då tonerna ofta mjukas upp på ett snyggt sätt.

Utvalt för dig

Köp din nya, snygga och prisvärda bomullsmatta från oss på Sleepo

Med en bomullsmatta i hemmet så har du en snygg, prisvärd och lättskött matta i bra kvalité. Jämfört med andra material så bleks bomullsmattan snabbt, vilket är uppskattat av många då tonerna ofta mjukas upp på ett snyggt sätt. Välj bland bomullsmattor från flera kända varumärken hos oss på Sleepo!

Brett sortiment av populära bomullsmattor

Med en bomullsmatta från oss på Sleepo skapar du enkelt en mer ombonad känsla hemma. Fördelen med en bomullsmatta är att den är lättskött och väldigt lättplacerad då den går att placera både inomhus och utomhus. Oftast behöver de bara hängas ut på vädring för att fräschas upp, men de flesta tål även att tvättas i maskin. En bomullsmatta är en tidlös klassiker som är lika populär idag som den var förr och passar i hemmets alla rum.

Placera en stor bomullsmatta i vardagsrummet och skapa en helt ny känsla, eller ge köket en uppfräschning genom att lägga in en tålig matta i bomull, möjligheterna är oändliga. Välj din bomullsmatta i flera olika färger och utföranden så som vit bomullsmatta, beige bomullsmatta, rund bomullsmatta, stor bomullsmatta samt i flera populära standardmått som bomullsmatta 200x300 och bomullsmatta 250x350.

Hos oss hittar du bomullsmattor från flera kända varumärken så som Classic Collection, House Doctor, Himla, Hübsch, Bloomingville samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection - Utforska vårt breda sortiment av bomullsmattor och hitta din favorit!

Vi hjälper dig med val av rätt bomullsmatta

 Läs gärna igenom vår mattguide för att välja rätt bomullsmatta till just ditt hem, där finner du några enkla tips som gör ditt val lättare.

Är du fortfarande osäker på vilken storlek eller form du ska välja på din bomullsmatta så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att ställa dina frågor eller boka in ett besök till vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt bomullsmatta, välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;