Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

PR Home

Sedan år 2000 har PR Home erbjudit vacker belysning som lyser upp svenska hem. Med allt från klassiska silhuetter till nyskapande designkoncept. Hitta din perfekta lampa hos PR Home.

PR Home- Belysning för alla rum

Belysning är en stor del av inredningen i hemmet. PR Home säljer belysning för hela hemmet. Under kategorin PR Home lampor hittar du taklampor, golvlampor, vägglampor, bordslampor, lampfötter, spotlights, lampskärmar och mer. Spana in vårt breda sortiment av lampor från PR Home nedan. 

Belysning som sätter stämningen 

Belysningen tillför mycket i ett rum. Det sägs att man bör ha 5-10 olika ljuskällor i ett rum, beroende på storleken på rummet, för att få till en mysig och hemtrevlig känsla. Bland vårt utbud från PR Home kan du enkelt uppnå detta. Vi har även dimbar belysning som gör att du själv bestämmer ljusstyrkan på lampa just för att du själv ska kunna sätta stämningen i rummet. Vi är säkra på att du kommer att hitta belysningen du söker hos oss på Sleepo. 

PR Homes historia 

PR Homes resa började år 1983 som en butik som sålde inramade posters. Företaget hette då PR Ram och runt år 2000 började företaget fokus skifta mer till lampor och lampskärmar och bytte då namn till PR Home. Det som kännetecknar PR Homes produkter är att det håller över lång tid. PR Home skapar tidlös design som man inte tröttnar på efter några år. 

Prisvärda lampor från PR Home

Vi säljer ett stort antal prisvärd belysning från PR Home med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Har du några funderingar? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt produkt från PR Home på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av produkt från PR Home, varmt välkommen!Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;