Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Om Höie

Höie är ett företag med anor från 1850-talet. I fabriken i södra Norge tillverkas kvalitetsprodukter för sovrummet, allt ifrån svala täcken och fluffiga kuddar till snygga påslakanset.

Sovrumstextil med fokus på komfort och kvalitet

Høie grundades redan 1850 och enda sedan dess har varumärket varit synonymt med kvalitet. I fabriken vid vattendraget Höie i Norge tillverkas textilier och sängkläder med tekniker som förfinats över mer än 160 år. Fokus ligger på att skapa mjuka och sköna textilier som bidrar till god sömn och som dessutom har en skandinavisk och stilren prägel. Alla produkter testas noga för att klara slitage över tid och för att inte krympa i tvätt. Företaget jobbar även med hållbarhet och produkterna är certifierade av Öko-Tex.

Täcken för alla temperaturer

När det gäller täcken har Höie någonting för alla. Det finns praktiska och bekväma fibertäcken som är allergivänliga och som går att tvätta i maskin. Det finns även naturliga och lyxiga duntäcken för dig som gillar att somna omgiven av fluff. Alla Höies duntäcken har dessutom 15 års garanti! Vet du inte vilket täcke du ska välja kan du fundera över om du oftast är varm eller kall om nätterna och välja ett täcke med en värmegrad som passar dig. Om det skiftar över årstiderna kan du ha ett täcke för sommaren och ett för vintern.

Höie tillverkar påslakanset i olika material, däribland satin, vävd krepp och flanell. Det går en skandinavisk röd tråd igenom designen men det finns ändå många olika färger och mönster att välja mellan. Allt för att ditt sovrum ska se snyggt ut på dagen och erbjuda skön sömn på natten. Du inte behöver välja mellan design eller komfort – du får båda.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;