Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

TV Bänk

Smart förvaring med en TV bänk som gör skillnad i ditt hem! Nedan har vi samlat ett stilrent utbud av TV-bänkar som har en smakfull design samt praktisk förvaring för både din TV och andra föremål som du inte vill sätta på display. Mixa och matcha din nya snygga TV-bänk med andra snygga förvaringsmöbler för en riktigt prydlig look.

Populära varumärken

Köp din, stilfulla och prisvärda TV bänk från oss på Sleepo

Smart förvaring som gör skillnad i ditt hem! Nedan har vi samlat ett stilrent utbud av TV-bänkar som har en smakfull design samt praktisk förvaring för både din TV och andra föremål som du inte vill sätta på display. Mixa och matcha din nya snygga TV-bänk med andra snygga förvaringsmöbler för en riktigt prydlig look.

Brett sortiment av trendsäkra TV-bänkar

I vårt breda utbud av stilsäkra TV och mediamöbler kan du både få bra utrymme, elegans och funktionalitet i TV-hörnan. Vårt sortiment hjälper dig att minimera stöket och hantera kablarna för en snyggare och mer stilfull tv bänk med optimal förvaring. Här finner du TV bänkar med smarta förvaringslösningar och tilltalande design som hjälper dig att hålla ordning och reda i TV-rummet. 

TV bänk i olika utföranden

Välj mellan tv bänkar i olika färger, former och utföranden så som liten tv bänk, smal tv bänk, vägghängd tv bänk, tv bänk i valnöt, tv bänk i rotting, TV-Bänk Ek, låg tv bänk samt i flera populära standardmått som 100 cm, 180 cm, 120 cm och 200 cm och i populära och stilenliga färger som TV-Bänk Vit, TV-Bänk Svart. Allt du söker till vardagsrummet hittar du hos oss på Sleepo!

Skapa en praktisk och stämningsfull känsla i TV rummet, välj bland kända varumärken som Rowico, Design House Stockholm, Mavis, Hübsch, Woud, Casø och HKLiving samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection.

Hitta din favorit i vårt sortiment av snygga och praktiska TV-bänkar och mediamöbler till riktigt bra priser!

Vi hjälper dig med val av rätt tv-bänk

Är du fortfarande osäker på vilken storlek, modell eller vilket material du ska välja på din nya TV bänk så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att ställa dina frågor eller boka in ett besök till vårt showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt TV bänk, välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;