Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Markslöjd lampor och belysning

Det finns något speciellt hos Markslöjd, något unikt i märkets fina kombination av klassiskt och modernt. Hos Sleepo hittar du flera produkter från detta prestigefyllda märke.

Markslöjd - en modern klassiker

Varmt eller kallt ljus? Golvlampa eller taklampa? Oavsett vilket, är lampan i sig minst lika viktig som så tydligt syns hos Markslöjd. En välplacerad och väl utvald Markslöjd vägglampa kan ge karaktär åt vilket rum som helst, precis som alla andra Markslöjd lampor. Vill du ge ditt hem en känsla av lugn atmosfär och hemtrevlighet? Är du kanske mer sugen på en utmanande stil med mer vågad inredning? Markslöjd har något som faller alla i smaken och kan göra underverk för att lyfta upp ett rums status till en helt ny nivå. Låt ditt hem få extra smak av högklassig design.

Markslöjd nyskapar hemmet

En Markslöjd taklampa kommer inte att vara bara en ljuskälla - den är alldeles för speciell för det. Precis som en vägglampa Markslöjd och golvlampa Markslöjd har att erbjuda kommer designen och kvaliteten synas tydligt och dra blickarna till sig. Med sin stora variation av produkter och utseende har Markslöjd något som passar i de flesta hem, vare sig man vill ha en enkel svart lampa som inte sticker ut eller en mer traditionellt dekorerad taklampa som blir en alldeles egen inredningsdetalj. Det alla Markslöjds produkter har gemensamt är kvalitet till bra pris, för att alla ska kunna ta del av de fantastiska varor de har att erbjuda.

Sleepo har Markslöjd för alla

Söker du efter något som kan förnya ditt hem? Hos Sleepo hittar du Markslöjd och andra lampor till riktigt bra pris. Vi erbjuder även snabb leverans när du beställer från vårt stora sortiment, samt 14 dagars öppet köp och fri frakt, så att du ska kunna handla i lugn och ro och bestämma själv hemma om dina köp känns helt rätt för dig.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;