Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Soffbord & Vardagsrumsbord

Färdigställ vardagsrummet med ett snyggt soffbord! Här har vi samlat många olika trendiga variationer av soffbord. Välj bland moderna modeller i metall och cement eller dekorera ditt hem med ett mer traditionellt bord i stilrent naturträ. Vad du än väljer så vet vi att här kommer du att finna någonting riktigt snyggt!

Populära varumärken
Relaterade kategorier

Soffbord och vardagsrumsbord i flera varianter

Soffbord och vardagsrumsbord kan se ut nästan hur som helst, de kan vara runt soffbord, ovalt soffbord, rektangulärt soffbord, fyrkantigt soffbord. De kan tillverkas i stål och ha en glasskiva, vara målade i en färgglad nyans eller vara soffbord trä. De kan också vara vitt soffbord eller svart soffbord. Hos oss hittar du flera varianter,

Soffbord i olika material

Hos oss på Sleepo hittar du snygga soffbord i flera olika material. Under senare år har det blivit populärt med bord i mässing,  soffbord i marmor och soffbord i glas. Klassiska soffbord i trä som t.ex. soffbord ek är alltid populära och de flesta soffbord finns också som runt soffbord trä.  Att välja ett marmorbord är både ett elegant och modernt val. Ett runt soffbord är väldigt mysigt och gör det enkelt att placera ut fåtöljer runt om, som ringar in bordet. Ett soffbord har flera olika funktioner, vad använder du ditt till? Ska det ha en extrahylla för tidningar och spel? Brukar du äta vid soffbordet, eller är du en sådan som föredrar ett par, tre mindre bord? Tänk på vad du ska använda bordet till och inspireras av alla våra olika bord.

Vardagsrumsbord med olika utseende för olika stilar

Ett soffbord eller vardagsrumsbord som de också kallas kan verkligen se ut på många olika sätt och vi har bord för alla stilar. Ett bord med hjul på är praktiskt, inte minst vid städning, eller för att i köket duka upp lite god mat på och sedan köra in bordet till soffan. Vi har billiga soffbord i riktigt bra kvalitet och små soffbord som passar för det mindre rummet. Våra många märken bidrar till att du kan hitta ett bord just för din stil. Kanske ett åttiotalsdoftande bord med glasskiva är ditt val eller så kanske du föredrar ljusa stilrena möbler? En matta undertill ger ett ombonat intryck och komplettera med en ny skön soffa, se vad vi har att erbjuda här på hemsidan.

Beställ ditt soffbord enkelt online

Hos Sleepo erbjuder vi bord i många olika stilar för alla smaker. Vi handplockar och väljer ut märken i bra kvalitet och med ett tilltalande formspråk med förhoppning är att du ska hitta en produkt som passar in i ditt hem. Vi ser till att alltid ha snabba leveranser av dina varor, dessutom får du 14 dagars returrätt om du behöver skicka tillbaka varan.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;