Fri frakt på allt i hela sverige Förlängt öppet köp t.o.m. 31 jan

Ljusstakar

Med en vacker och stilfull ljusstake i hemmet skapas en härligt varm och mysig känsla oavsett i vilket rum du väljer att placera den. Här på Sleepo har vi ett brett utbud av eleganta och prisvärda ljusstakar från flera välkända varumärken, scrolla och hitta din favorit!

.bf_sceme_days_ended { text-decoration: line-through; }
Just nu!

Black Friday Week

  • 25% måndag 22 nov
  • 24% tisdag 23 nov
  • 23% onsdag 24 nov
  • 22% torsdag 25 nov
  • 21% fredag 26 nov
  • 20% lördag 27 nov
  • 20% söndag 28 nov
  • 20% måndag 29 nov
Rabatten gäller endast t.o.m 23:59 varje dag. *20% rabatt hela veckan: Chhatwal & Jonsson, Cooee Design, CURA, Dan Form, DBKD, Design House Stockholm, Jonathan Adler, Kids Concept, Klippan Yllefabrik, Kragelund, Linie Design, Read The Label, Seletti, Skruf, Tempur, Umage, Uyuni Lighting, Mille Notti
*15% rabatt hela veckan: Broste Copenhagen, Casö, Design of, Hübsch, Jensen, Mavis, Muse Candles, NG Baby, Rowico, Troll, Woud
*10% rabatt hela veckan: Fatboy, Innovation

Skapa en mysig stämning med en ljusstake från oss på Sleepo

Med en vacker och stilfull ljusstake i hemmet skapas en härligt varm och mysig känsla oavsett i vilket rum du väljer att placera den. Här på Sleepo har vi ett brett utbud av eleganta och prisvärda ljusstakar från flera välkända varumärken, scrolla och hitta din favorit!

Ljusstakar till alla rum och tillfällen

Beroende på vad för sorts ljusstake du är ute efter är det alltid bra att tänka på vart du vill placera den och vilken känsla du vill uppnå. Vill du placera din ljusstake på matbordet rekommenderar vi att välja en större med plats för många, fina kronljus för att få en extra mysig och härlig känsla vid middagsbordet. Ljusstakar som placeras på soffbordet kan dock med fördel vara av en mindre modell så att den inte tar upp för mycket plats och lyser upp för starkt framför TV:n till myskvällarna. Kombinera gärna ljusstakar i olika höjder och storlekar för att skapa ett elegant stilleben.

En väldigt elegant och vacker trend som kommit tillbaka på senare år är att välja en vägghängd ljusstake. Med en väggljusstake får du en mysig och samtidigt lyxig känsla, varför inte välja en vägghängd ljusstake istället för vägglampa på någon yta i hemmet?

Ljusstakar till hela hemmet

Hos oss på Sleepo hittar du mängder av ljusstakar och i olika former, storlekar och nyanser. Det allra populäraste valen när det kommer till ljusstake är en ljusstake i mässing, ljusstake i glas, ljusstake i silver och på vinterhalvåret så är det extra mysigt att välja en adventsljusstake för att sätta stämningen inför julens högtider.

Välj din ljusstake från välkända varumärken så som Cooee Design, Hübsch, Linum, House Doctor, By On och Jonathan Adler samt sleepos egna varumärke Sleepo Collection.

Kika runt i vårt fantastiska sortiment av ljusstakar och klicka hem dina favoriter med fri frakt inom hela Sverige!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Förlängt öppet köp t.o.m. 31 jan
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar