Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Watt & Veke

Fantastiska Watt & Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar innovativ belysning, lampskärmar, julstjärnor och spännande heminredning. Watt & Veke är ett familjeägt bolag med lång erfarenhet inom lamp-produktion med flera duktiga formgivare knutna till sig. Hos Watt och Veke finns något för alla inredningsintresserade.

Watt & Veke - Vacker belysning

Det svenska varumärket Watt och Veke skapar vacker belysning för alla rum i hemmet. Med känsla för trender och i samarbete med ett flertal talangfulla formgivare tillverkar de produkter som kommer att förgylla ditt hem i många år.

Ett stort urval av lampor från Watt & Veke

Man brukar säga att belysningen är något av det viktigaste att koncentrera sig på för att skapa en riktigt vacker och trivsam inredning. Hos Watt och Veke hittar du därför belysningsprodukter för alla dina behov, oavsett om du behöver små ljuskällor eller stora. Du finner till exempel ett stort urval av Watt och Veke taklampa som gör att du kan skapa just den atomsfär du önskar. Du kan också med hjälp av Watt och Veke lampskärm förändra din redan befintliga belysning. Här hittar du även Watt & Vekes lampskärmar och Watt & Veke lampfötter. Glöm inte heller att de små ljuskällorna är lika viktiga som de stora. Med hjälp av det stora urvalet av lampor kan du skapa små, trivsamma ljuspunkter hemmet.

Julstärnor från Watt & Veke

På Watt och Veke arbetar man med många talangfulla och kunniga formgivare för att kunna ta fram en ny och spännande belysning för ditt hem. I sortimentet finns produkter som passar både den trendkänsliga och den som föredrar en mer klassisk stil. Haka till exempel på den nya marmortrenden med en lampa Watt och Veke eller pryd ditt hem med en ny, stilren taklampa. Till julen kan du också hitta nya favoriter från Watt och Veke. Man tillverkar till exempel Watt och Veke julstjärna i olika stilar. Botanisera i Sleepos stora sortiment av Watt och Veke och hitta just din nya belysningsfavorit.

Köp Watt & Veke enkelt online på Sleepo.se

Vi på Sleepo tycker vi att det är viktigt det är enkelt att beställa från oss. Du har till exempel öppet köp i hela 14 dagar samt fri frakt, allt för att du ska kunna handla så enkelt som möjligt. Vi vill naturligtvis också att du ska få din vara så snart som möjlig och slippa vänta, därför har vi alltid snabb frakt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;