Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Klippan Yllefabrik Ullfilt & Pläd

Det som en gång började med ett litet ullspinneri i bruksorten Klippan för över 120 år sedan, har utvecklats till ett fullskaligt textilkoncept med utgångspunkt i kvalitet och design. Design som är framtagen för att beröra och kvalitet som bygger på naturmaterial.

Klippan Yllefabrik - Fina ylleprodukter

Vad är bättre än en gosig filt att krypa ihop under efter en lång dag? Hos Sleepo kan du handla Klippan Yllefabriks filtar och plädar av bra kvalitet.

En mysig Klippan ullfilt

En filt är inte bara mysig, utan kan tillföra en hel del till hemmet. Den skapar en känsla av hemtrevlighet och ger en välkomnande atmosfär. Vi har plädar med olika design för olika typer av rum. En Klippan ullfilt är varm och skön och passar perfekt att vika snyggt och lägga över soffan, gärna med matchande kuddar och tända ljus. En annan Klippan filt passar bra på sängen - du kan inte ha för många. Vare sig du vill ha en klassisk vävd filt eller något mer fleeceliknande och modernt, så har Klippan det du söker, det är bara att ta en titt.

Kombinera stil och funktion med en Klippan pläd

Mysiga hemmakvällar tas till en helt ny nivå med en härlig Klippan pläd. Kryp upp med en partner, barnen, eller kanske hunden och en kopp te för att avnjuta en skön kväll i soffan. Tillsammans med en bra film och lite gott tilltugg tillför Klippans produkter något alldeles extra som gör det svårt att inte slappna av ända in i själen. Inte heller ska du behöva välja mellan kvalitet och stil - Klippan ser till att alla deras ullfiltar har originell design och mönster eller är i klassiskt enfärgat, för att passa in och framhäva din inredning i hemmet. De strävar helt enkelt efter att göra ditt hem ännu trivsammare än det redan är.

Förnya och öka mysfaktorn i hemmet med en skön ullfilt från Klippan Yllefabrik. Beställ online hos Sleepo och få snabb leverans, samt fri frakt. Du får även 14 dagars öppet köp, så att du kan se och känna på dina varor hemma i lugn och ro, innan du bestämmer om du vill behålla dem eller kanske föredrar något annat ur vårt sortiment.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;