Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

black WEEK

Hos oss på Sleepo får du årets bästa priser under Black Week. Missa aldrig något av våra oförglömliga erbjudanden och generösa rabatter på hela inredning och möbel sortiment genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

BLACK WEEK

När är Black Friday? 

Black Friday år 2023 infaller den 25 November. Hos oss på Sleepo kör vi Black Friday hela veckan och börjar med våra unika rabatter, erbjudanden och kampanjer redan på måndagen den 20 november. Datumet för Black Friday kan dock vara olika varje år. I regel bestäms den stora REA-dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving som infaller den fjärde torsdagen i november. Fredagen blir då en klämdag och många amerikaner har ledigt från sina arbetsplatser. Black Friday är årets största shoppingdag och många passar på att shoppa sina julklappar redan nu för att kunna göra de allra bästa REA-fynden. 

Vad är Black Friday?

Under Black Friday har du de allra bästa möjligheterna till att shoppa både möbler och inredning till en riktigt billig och prisvärd peng. Den stora Black Friday Rean hos oss på Sleepo pågår under hela veckan från och med den 21 november med unika och oförglömliga erbjudanden varje dag fram till och med Cyber Monday den 27 november. Passa på att shoppa dina julklappar och de där detaljerna som du så länge drömt om under årets bästa Black Friday kampanj! 

Black Friday I Sverige

År 2013 blev Black Friday välkänt i Sverige och allt fler företag började med bra REA under denna speciella dag på året. I dag är Black Friday en stor dag när det kommer till de allra flesta fysiska butiker och online. När du väljer att shoppa dina Black Friday produkter hos oss på Sleepo så slipper du långa köer, trängsel och du kan känna dig trygg med att shoppa dina julklappar till det bästa priset på marknaden.

Hur mycket billigare är det på Black Friday? 

Hos oss på Sleepo får du årets bästa priser under Black Friday veckan. Missa aldrig något av våra oförglömliga erbjudanden och generösa rabatter på hela inredning och möbel sortiment genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Black Friday Week 2023 på Sleepo

Black Friday Week hos oss på Sleepo pågår under hela veckan från och med den 21 november med unika och oförglömliga erbjudanden varje dag fram till och med Cyber Monday den 27 november.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;