Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Sidobord

Sidobordet kan ta många skepnader i ditt hem. Det är det perfekta bordet att placera bredvid fåtöljen eller soffan för lätt avlastning av massa smått och gott. Ställ bordet i ett bortglömt hörn, med någon läcker prydnad på, för att liva upp varje utrymme. Eller varför inte använda det som det optimala sängbordet?

Sidobord i flera varianter

Sidobord finns i olika former, färger och storlekar och det de alla har gemensamt är att de måste vara både stadiga och snygga. Hos Sleepo hittar du massvis med alternativ.

Sidobord för olika rum

Sidobord är inte reserverade bara för vardagsrummet. Ett snyggt, originellt sidobord i cement passar visserligen in i de flesta trendiga hem, men även sidobord för matrummet och sovrummet kanske som ett sängbord? tål att tänkas på. Vad du än vill ha för stil på ditt sidobord så bör kvalitet komma i första hand, vilket inte är något problem hos oss på Sleepo - här finns sidobord och lampbord för alla rum och alla smaker. Vare sig det handlar om en enkel avlastningsyta eller något mer komplicerat så behöver du inte leta länge för att hitta precis det du söker. Vi har sidobord från alla möjliga kända designers och populära märken.

Olika färg och form

Runt, fyrkantigt, färgglatt eller ett enkelt svart sidobord - alla gillar olika. Billiga sidobord behöver inte betyda låg kvalitet, utan snarare tvärtom. Hos Sleepo behöver du aldrig välja mellan de två. Du behöver heller aldrig välja mellan stil och funktion eftersom sidobord passar in både bredvid sängen, soffan och i hallen utan några större problem. En extra avlastningsyta är alltid bra att ha och det finns inget som säger att en sådan möbel inte samtidigt kan vara både trendig och snygg. Låt ditt hem få lite mer personlighet med smådetaljer som sidobord, med alla möjliga varianter som finns att välja mellan.

Sidobord från Sleepo

Här hos Sleepo hittar du både klassiska sidobord och sidobord i mer moderna modeller för alla rum och alla smaker och behov. Vi erbjuder snabb leverans när du beställer ur vårt stora sortiment och dessutom 14 dagars öppet köp och fri frakt. Detta för att du ska kunna se och känna på dina varor hemma i lugn och ro och leka med möblemanget hemma.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar