Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Rätt Start

Rätt Start är en svensk producent av barn- och babyprodukter. Rätt Start har massor av fina babyprodukter, leksaker, sängkläder och barnserviser bl.a. med Elsa Beskow, Lilla Spöket Laban, Lilla Anna, Tummen, Mumintrollen, Miffy och Pingu.

Rätt Start baby- och barnprodukter

Rätt Start är ett svenskt märke som har många fina babyprodukter för de minsta barnen. I deras sortiment ingår välkända märken och figurer som Bamse, Mumin och motiv från Elsa Beskow. Skötbäddar, serviser och spjälskydd är exempel på deras utbud.

Rätt start tillverkar en mängd produkter för det lilla barnet, som Mumin babygym och Rätt Start skötbädd. Ett babygym hjälper barnet att öva upp sin motorik genom att exempelvis lyfta nacken och rulla runt. Färgglada figurer och en skönt vadderad platta att ligga på gör det hela skönare och roligare. Märket tillverkar även sängkläder och madrasser i hög kvalitet som gör sömnen skönare. Genom åren har de tillverkat påslakanset med välkända figurer hämtade från sagorna och litteraturen, till exempel motiv av Bamse, Lilla Anna och Tummen. En musikmobil över sängen som både rör sig och spelar är fascinerande för det lilla barnet. Produkten är naturligtvis säkerhetstestad.

Rätt Start tillverkar praktiska, roliga, säkra och utvecklande barn- och babyprodukter, med fokus på det lilla barnet. Alla produkter är utformade enligt svenska krav på säkerhet. En stor del av deras produkter är inspirerade av sagomotiv. Låt även dina barn eller barnbarn få lära känna figurerna i Elsa Beskows Hattstugan. En vacker servis med exempelvis Tove Janssons Mumintroll blir en bra present till ettårsdagen. I deras sortiment ingår även amningskudde Rätt Start och flera modeller med Rättstart babygym. Alla produkter uppfyller en funktion som gör vardagslivet enklare och som inspirerar till utveckling hos barnet - allt för att ge ditt barn Rätt Start i livet.

Stort utbud och praktiska produkter

Sleepo erbjuder ett stort utbud av produkter från Rätt Start. Det är ett kvalitetsmärke som vi är glada över att ha i vårt stora sortiment. Oavsett om du letar efter en amningskudde till dig själv eller efter en present är märket rätt val för dig. Vi erbjuder fri och snabb frakt av Rätt start. Dessutom har du alltid 14 dagars returrätt när du beställer från oss.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;