Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Soffa

Ta chansen att luta dig tillbaka i en utav våra underbart bekväma soffor. Välj bland maffiga divansoffor, trendsäkra sammetssoffor, 2-sits soffor för den som har några färre kvadratmeter, kanske en djup soffa och mycket mer. Här finner du en soffa som blir den perfekta mittpunkten i ditt vardagsrum.

Populära varumärken

Handla ny, skön soffa online på Sleepo.se

Inget vardagsrum är komplett utan en perfekt soffa. För att ha rätten att utnämnas till perfekt måste soffan vara snygg nog för att förtjäna att bli rummets centrala blickpunkt. Samtidigt är ju en soffa till för att sitta i och man har rätt att ställa höga krav på komfort – den ska vara utomordentligt skön både att sitta och att ligga i. För många är soffan näst efter sängen den plats i hemmet där man tillbringar mest tid. Det är alltså värt att lägga ner lite tid och tankemöda på att välja ut en soffa som du kommer att bli helt nöjd med. Den ska inte heller kosta en förmögenhet - vi lägger stor vikt i att alla ska ha rätt till en skön soffa till ett överkomligt pris. Det ska vara både roligt och prisvärt att inreda med nya möbler. Den som letar efter en ny soffa har definitivt hamnat på rätt ställe - här kan du verkligen frossa i olika modeller, färger och material och du hittar naturligtvis soffor med överdrag som går att tvätta. Självklart säljer vi även snygga prydnadskuddar och plädar till din nya soffa, så att du kan sätta den slutgiltiga touchen på inredningen.

Brett sortiment av soffor

I vårt breda sortiment hittar du olika typer av högkvalitativa, men ändå prisvärda soffor: bäddsoffa, divansoffa, modulsoffa, soffa med schäslong eller divan, hörnsoffa, L-soffa, djup soffa, stor soffa, liten soffa och U-soffor i populära färger som beige soffa, grå soffa och vit soffa. Några av våra populäraste soffor är Åre soffa och Olivia soffa samt Billie soffa teddy och Billie soffa bouclé. Välj bland härliga färger, sköna och slitstarka material, modeller med löstagbara kuddar, soffa i sammet, djup soffa, stor soffa eller liten soffa och mycket mer. De flesta finns som 2-sits soffa, 3-sits soffa och 4-sits soffa för att de ska passa i ditt hem.

Hitta rätt soffa för dig

Hur ska man gå tillväga för att hitta rätt soffa när det finns så många olika att välja mellan? Först behöver man tänka igenom vilka behov man har och hur soffan ska användas. Bor du ensam räcker det kanske med en liten 2-sits soffa, men är ni flera i hemmet? Eller har du ofta gäster på besök? Då är det en god idé att välja en rymligare 3-sits soffa eller 4-sits soffa. Kanske en djup soffa? En bäddsoffa är en utmärkt lösning för den som är trångbodd och vill ge sina gäster en trevlig plats att övernatta på. Soffan bör också passa rummets dimensioner. Barnfamiljer gör klokt i att satsa på soffor med avtagbar och tvättbar klädsel alternativt en skinnsoffa som går att torka av när glassen med chokladsås hamnar på villovägar... Ljusa färger är föga förlåtande och lämnar lätt spår efter allt som ätits och spillts i soffan. Riktigt mörka soffor är också känsliga för smuts och spill, så ur fläcksynpunkt är mellanmörka och mönstrade tyger det bästa valet. Ett extra nackstöd är skönt för den som gillar att sitta upprätt, till exempel vid läsning.

Köp en snygg soffa med fri frakt & öppet köp online på Sleepo.se

I vårt utbud hittar du säkerligen en soffa som passar ditt hem, så kika runt i vår onlinebutik och köp en ny och prisvärd soffa på nätet redan idag. Är du ute efter billiga soffor så har vi ofta soffor på kampanj så att du kan köpa en riktigt skön och prisvärd billig soffa. Vi vill dock varna för risken att bli en riktig soffpotatis –  det kan vara riktigt svårt att slita sig från en bekväm soffa. När du hittat din soffa så se gärna våra mattor, en matta ser till att knyta ihop din soffgrupp och skapa en helhet i ditt hem. Färdigställ vardagsrummet med ett snyggt soffbord!

Vi hjälper dig med val av rätt soffa

Om du har några frågor om våra soffor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper vi dig med val av rätt soffa varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;