Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Krukor

Här finns något för dig med gröna fingrar. Nedanför har vi samlat krukor i olika storlekar, färger och material, som passar till alla dina favoritväxter. Låt antalet krukor i ditt hem växa i takt med många sköna plantor och gör det med hjälp av de underbara krukorna som du hittar här.

Populära varumärken

Krukor

Krukor är nödvändiga för att vi ska kunna ha växter i våra rum och är i sig själva ofta vackra designföremål. Satsa på blomkrukor som är funktionella och som passar stilen du har hemma.

Allt du behöver när det gäller krukor

Är det dags att bereda plats för mer växter hemma? Plantor är bra för inomhusmiljön. Vi har väldesignade krukor i flera olika stilar. Hos oss kan du hitta moderna eller tidlösa krukor, beroende på vad som passar hemma hos dig. Givetvis har vi även modeller som passar till växter i olika storlekar och blomkrukor som är lite speciella i funktionen. Vad sägs om en hängande kruka eller ett set där samma krukmodell kommer i olika storlekar. Vi har varianter med matchande fat och om du vill ha en kruka som även kan fungera som vas finns det också ett stort urval av vaser i vårt sortiment.

Krukor ger dig möjligheter

En fin kruka kan vara tillverkad i metall eller porslin eller något annat material. Genom att välja bland just material, modeller, storlekar och design kan du förändra rummet med krukor och växter. Du kan satsa på varianter som bryter av och skapar kontraster i hemmet eller matcha krukan med färgen på växten som du har tänkt ha i den. Tänk på att många växter mår bra av att man byter till en större kruka då och då så att rotsystemet kan få mer plats. Placera fat under dina krukor om de har dräneringshål. Annars kan du få vatten på fönsterbrädan, eller var du nu väjer att placera din kruka, med fula fläckar som följd.

Krukor och växter gör hemmet levande

En hängande kruka, kanske med en växt vars blad faller nedåt, skapar en intressant visuell effekt i rummet. Om du behöver stora eller små krukor beror på vad du tänker ha för växter i dem. Ofta är det bra att ha krukor i olika storlekar hemma. Vad det än är för kruka du letar efter så har du chanser att hitta den i vårt stora sortiment. När du handlar hos oss får du fri frakt och 14 dagars öppet köp!

Krukor utomhus

Hos oss hittar du mängder av stilfulla krukor som ger möjligheter att förändra och hitta nya sätt att inreda med växter både inne och ute.. Välj din kruka i tåliga och hållbara material så som kruka betong, rostfri kruka, terrakotta kruka, kruka zink, kruka metall i flera populära färger som kruka grå, kruka, svart kruka, beige kruka och vit kruka. Du kan även välja en kruka på ben eller en kruka med fat, alla typer av krukor hittar du hos oss på Sleepo!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;