Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Krukor

Här finns något för dig med gröna fingrar. Nedanför har vi samlat krukor i olika storlekar, färger och material, som passar till alla dina favoritväxter. Låt antalet krukor i ditt hem växa i takt med många sköna plantor och gör det med hjälp av de underbara krukorna som du hittar här.

Krukor

Krukor är nödvändiga för att vi ska kunna ha växter i våra rum och är i sig själva ofta vackra designföremål. Satsa på blomkrukor som är funktionella och som passar stilen du har hemma.

Allt du behöver när det gäller krukor

Är det dags att bereda plats för mer växter hemma? Plantor är bra för inomhusmiljön. Vi har väldesignade krukor i flera olika stilar. Hos oss kan du hitta moderna eller tidlösa krukor, beroende på vad som passar hemma hos dig. Givetvis har vi även modeller som passar till växter i olika storlekar och krukor som är lite speciella i funktionen. Vad sägs om en hängande kruka eller ett set där samma krukmodell kommer i olika storlekar. Vi har varianter med matchande fat och om du vill ha en kruka som även kan fungera som vas finns det också i vårt sortiment.

Krukor ger dig möjligheter

En fin kruka kan vara tillverkad i metall eller porslin eller något annat material. Genom att välja bland just material, modeller, storlekar och design kan du förändra rummet med krukor och växter. Du kan satsa på varianter som bryter av och skapar kontraster i hemmet eller matcha krukan med färgen på växten som du har tänkt ha i den. Tänk på att många växter mår bra av att man byter till en större kruka då och då så att rotsystemet kan få mer plats. Placera fat under dina krukor om de har dräneringshål. Annars kan du få vatten på fönsterbrädan, eller var du nu väjer att placera din kruka, med fula fläckar som följd.

Krukor och växter gör hemmet levande

En hängande kruka, kanske med en växt vars blad faller nedåt, skapar en intressant visuell effekt i rummet. Om du behöver stora eller små krukor beror på vad du tänker ha för växter i dem. Ofta är det bra att ha krukor i olika storlekar hemma. Vad det än är för kruka du letar efter så har du chanser att hitta den i vårt stora sortiment. När du handlar hos oss får du 14 dagars öppet köp och vi bjuder på såväl frakt som på kostnader för eventuella returer.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Öppet köp i 14 dagar
Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans