Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Utemöbler matgrupp & Matgrupp utomhus

Här på Sleepo hittar du en komplett matgrupp för uteplatsen, för sommarens alla härliga måltider utomhus. Välj bland stora matgrupper utomhus med allt ifrån 2-8 sittplatser, runda matbord eller rektangulära. Med en vacker och prisvärd matgrupp utomhus i bra kvalité kan du spendera långa lugna dagar och kvällar med härliga middagar i trädgården eller på altanen. Njut av sommaren med en matgrupp utomhus från Sleepo! 

Populära varumärken

Din nya, prisvärda matgrupp utomhus hittar du på Sleepo 

Här på Sleepo hittar du en komplett matgrupp för uteplatsen, för sommarens alla härliga måltider utomhus. Välj bland stora mathrupper utomhus med allt ifrån 2-8 sittplatser, runda matbord eller rektangulära. Med en vacker och prisvärd matgrupp utomhus i bra kvalité kan du spendera långa lugna dagar och kvällar med härliga middagar i trädgården eller på altanen. Njut av sommaren med en matgrupp utomhus från Sleepo! 

Matgrupp för utomhusbruk i bra kvalité

Med en komplett matgrupp utemöbler från Sleepo behöver du varken lägga ned mycket pengar eller tid på att hitta vilka bord och stolar som är snyggast och bäst ihop. Hos oss hittar du matgrupper till uteplatsen för både den större och mindre familjen. Alla våra matgrupper utomhus är av mycket god kvalité och tar du hand om din matgrupp så håller den i många, många år. 

Utemöbler matgrupp i olika material och utföranden

Hos oss hittar du prisvärda matgrupper för utomhusbruk i flera olika material och utföranden. Vi erbjuder utemöbler i naturmaterial som naturrotting och trä för användning under tak, samt väderbeständiga underhållsfria material som konstrotting, rund matgrupp, vit matgrupp utomhus. Komplettera gärna din matgrupp med ett möbelskydd, bekväma sittdynor och ett parasoll för att få maximal njutning av din nya matgrupp i sommar. 

Matgrupp inomhus

Förutom snygga matgrupper till uteplatsen så hittar du även matgrupper till köket och matsalen hos oss. Med en matgrupp inomhus kan skapar du en plats där familj och vänner kan njuta av härliga middagar, hela året. 

Utforska vårt breda sortiment av matgrupper och klicka hem din favorit idag! 

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;