Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Sittpuffar

En sittpuff har många användningsområden, med en bricka ovanpå förvandlas sittpuffen till ett snyggt soffbord/sängbord. Den är också lika skön som extra sittplats som att vila fötterna på.

Sittpuffar i flera varianter 

Sittpuffar är bekväma möbler som är lätta att flytta precis dit man vill. Det är ett populärt val för ungdomar, men även vuxna gillar komforten som dessa möbler erbjuder.

En generösa sittpuff som formar sig efter kroppens konturer har blivit ett populärt möbelval för många olika hem, precis som jättekuddar med stor komfort. Jättekuddarna kan du sitta på som dem är, direkt på golvet. De är mycket populära i de hem där det spelas mycket TV-spel, då själva designen av kuddarna är perfekta för det ändamålet. Även de som utför meditation gillar dessa jättekuddar, då det ger en skön plats att koppla av på. Det finns puffar som är lämpade för inomhusbruk och en del som passar för utomhusbruk. I den här kategorin hittar du sittpuffar i många olika storlekar, färger och former.

Avkopplande lounge-hörna

För dig som vill skapa en skön och avkopplande lounge-hörna i hemmet är en sittpuff eller jättekuddar ett utmärkt val. Det är lika bekvämt att sitta som att ligga på kuddarna, vilket gör det till en mycket flexibel möbel. Det finns även många olika färger att välja mellan, så du hittar säkert någon som passar hemmets övriga färgschema. Många som skapar en lounge-hörna kombinerar sittpuffarna och kuddarna med låga soffbord, eller varför inte välja en liten sittpall för det ändamålet? Skapa en oas för avkoppling i hemmet, exempelvis framför TV:n eller på uteplatsen. Ett av våra mest populära märken är Fatboy och du kan hitta många av deras produkter här. Vill du ha en lyxigare variant så finns det även sittpuffar i sammet.

När du handlar från oss vet du att du får en produkt som har utmärkt kvalitet. Sittpuffarna i den här kategorin har valts ut för att de är slittåliga, bekväma och har en utmärkt design. Överdragen finns i nylon eller bomull och en del går att maskintvätta. De som är tillverkade i nylon torkar du helt enkelt av med en fuktig trasa vid behov. Sittpuffar är lika omtyckta bland barn, ungdomar och vuxna. Skapa hemmets populäraste sittplats genom att köpa en sittpuff från oss.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar