Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sittpuff

En sittpuff har många användningsområden, med en bricka ovanpå förvandlas sittpuffen till ett snyggt soffbord/sängbord. Den är också lika skön som extra sittplats som att vila fötterna på.

Utvalt för dig

Populära varumärken
Relaterade kategorier

Köp en prisvärd sittpuff på Sleepo.se

En sittpuff är en bekväm möbel som är lätta att flytta precis dit man vill. Det är ett populärt val för ungdomar, men även vuxna gillar komforten som dessa möbler erbjuder.

En generös sittpuff som formar sig efter kroppens konturer har blivit ett populärt möbelval för många olika hem, precis som jättekuddar med stor komfort. Jättekuddarna kan du sitta på som dem är, direkt på golvet. De är mycket populära i de hem där det spelas mycket TV-spel, då själva designen av kuddarna är perfekta för det ändamålet. Även de som utför meditation gillar dessa jättekuddar, då det ger en skön plats att koppla av på. Det finns puffar som är lämpade för inomhusbruk och en del som passar för utomhusbruk. I den här kategorin hittar du sittpuffar i många olika storlekar, färger och former.

Avkopplande lounge-hörna med en sittpuff

För dig som vill skapa en skön och avkopplande lounge-hörna i hemmet är en sittpuff eller jättekuddar ett utmärkt val. Det är lika bekvämt att sitta som att ligga på kuddarna, vilket gör det till en mycket flexibel möbel. Det finns även många olika färger att välja mellan, så du hittar säkert någon som passar hemmets övriga färgschema. Många som skapar en lounge-hörna kombinerar sittpuffarna och kuddarna med låga soffbord, eller varför inte välja en liten sittpall för det ändamålet? Skapa en oas för avkoppling i hemmet, exempelvis framför TV:n eller på uteplatsen. Ett av våra mest populära märken är Fatboy och du kan hitta många av deras produkter här. Vill du ha en lyxigare variant så finns det även sittpuffar i sammet.

När du handlar från oss vet du att du får en produkt som har utmärkt kvalitet. Sittpuffarna i den här kategorin har valts ut för att de är slittåliga, bekväma och har en utmärkt design. Överdragen finns i nylon eller bomull och en del går att maskintvätta. De som är tillverkade i nylon torkar du helt enkelt av med en fuktig trasa vid behov. Sittpuffar är lika omtyckta bland barn, ungdomar och vuxna. Skapa hemmets populäraste sittplats genom att köpa en sittpuff från oss.

Brett sortiment av sittpuffar

Här på Sleepo finner du ett brett sortiment av sittpuffar från en mängd välkända varumärken. Välj din sittpuffar från populära varumärken som Fatboy, Karup Design och Sleepo Collection och få en skön ny sittplats!

Vi säljer ett stort antal prisvärda sittpuffar med fri frakt på Sleepo, din inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Vi hjälper dig med val av rätt sittpuff

Om du har några frågor om våra sittpuff är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss vårt Showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra inredningsexperter dig med val av rätt sittpuff, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;