Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Madrasser

Mjuk madrass, hård madrass - alla har olika behov. Vissa behöver ordentligt med stöd, medan andra föredrar att sova på ett mjukt, fluffigt moln. Hos Sleepo har vi sett till att det finns något för alla. Vare sig det handlar om madrass till enkelsäng eller madrass till dubbelsäng så finns det massor av alternativ för att just du ska få en riktigt god natts sömn, varje natt. Vi sover trots allt en tredjedel av våra liv, så det gäller att inte göra det halvdant när det är dags att välja ny madrass. Välj och vraka bland alla utmärkta kandidater och hitta din favorit.

Populära varumärken
Relaterade kategorier

Köp en skön madrass

Den rätta madrassen kan vara skillnaden mellan en god natts sömn och en stel rygg dagen efter och vi på Sleepo förstår precis hur viktigt det är.

Madrasser för alla

Vilken är då den bästa madrassen? Mjuk madrass, hård madrass - alla har olika behov. Vissa behöver ordentligt med stöd, medan andra föredrar att sova på ett mjukt, fluffigt moln. Hos Sleepo har vi sett till att det finns något för alla. Vare sig det handlar om en madrass till enkelsäng eller en madrass till dubbelsäng så finns det massor av alternativ för att just du ska få en riktigt god natts sömn, varje natt. En populär bäddmadrass är Tempur bäddmadrass som har det unika Tempur-materialet, som formar sig efter tyngden och värmen från din kropp, för att ge tryckavlastning och personligt stöd. Vi sover trots allt en tredjedel av våra liv, så det gäller att inte göra det halvdant när det är dags att välja ny madrass. Välj och vraka bland alla utmärkta kandidater och hitta din favorit.

Lyxig madrass till bra pris

En bra bäddmadrass är kanske det viktigaste i sovrummet. Det är avgörande för sömnkvaliteten och för att få ny energi för att möta dagen. Med Sleepos billiga madrasser behöver du aldrig välja mellan komfort och pris, utan kan hitta precis vad du behöver. En madrass som formar sig efter kroppen och avlastar precis på alla rätta ställen eller en skummadrass för den som inte har riktigt lika höga krav och behov, eller kanske en skön fjädermadrass, en så kallad featherbed från Mille Notti, om man hellre vill ha det - vilket passar dig? Oavsett vilket du väljer kommer det att hjälpa dig sova riktigt gott om natten, både tack vare din nya madrass och din skonade plånbok. I vårt breda sortiment av madrasser kan du även välja på futonmadrass, kombimadrasser och pocketmadrass.

Sov gott med en madrass från Sleepo

Alla förtjänar en riktigt bra madrass så att de kan sova gott om natten. Beställ på nätet här hos Sleepo och vårt stora sortiment, så ser vi till att snabbt leverera din nya madrass hem till dig. Vi erbjuder fri frakt och retur samt 14 dagars öppet köp, så att du kan provligga och känna efter riktigt ordentligt och avnjuta ditt utvalda tillskott till sovrummet.

Vi hjälper dig med val av rätt madrass

Om du har några frågor om våra madrasser är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss vårt Showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt madrass, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;