Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Linum

Linum är ett svenskt designvarumärke som i generationer levererat högkvalitativa inredningsdetaljer till hemmets många rum. Sedan starten 1966 har Linum vuxit till en internationell aktör med en fortsatt stark vision om hållbar och framtidsmedveten produktion. Linums uttryck är sofistikerat och urbant, med en tydlig taktil känsla. Det genomarbetade hantverket ihop med formstarka mönsterbilder och högkvalitativa material, har gett Linum en aktad position inom sin bransch.

Linum - Kvalitet och design sedan 50 år tillbaka

Linum har sedan starten 1966 varit en del av den svenska designtraditionen och tillverkat hemtextilier som platsar i varje svenskt hem utan att tumma på kvalitet eller funktion.

Linum designar och tillverkar sedan mer än 50 år tillbaka textilier av högsta kvalitet för alla hem, utan att kompromissa med design och funktion. Deras produkter är utformade för att pryda ditt hem med tidlös design och samtidigt tåla otaliga tvättar och många års användning. Du kan räkna med att dina Linumprodukter är tillverkade i material av högsta kvalitet med noga valda pigment. Detta gäller samtliga produkter i sortimentet, allt från Linum kuddfodral och Linum kuddar till sängkläder, förkläden och bordsdukar. Satsa på kvalitet och tidlös, stilren design av några av Sveriges skickligaste formgivare till ditt hem med Linums hemtextilier.

Linum riktar sig till den medvetna konsumenten som prioriterar kvalitet och design. Detta märks på att alla produkter i sortimentet är sofistikerade och utformade för att passa den som inte tummar på varken hållbarhet, stilsäker design eller funktion. Se Linum mattor vävda med stor hantverksskicklighet och högkvalitativa material eller Linum överkast som gör ditt sovrum dekorativt och tidlöst. För Linum är det inte bara produkternas kvalitet och utformning som är viktig, utan också att ta ansvar för sin produktion och se till att den är hållbar för både människor och natur. Att ha en minimal miljöpåverkan har varit en prioritet för företaget ända från starten och du som konsument kan vara trygg med att vara en del av detta.

Köp Linums kvalitetsprodukter tryggt och enkelt på Sleepo.se

Idag hittar du allt du behöver på nätet, likaså exklusivt designade kvalitetstextilier till hemmet. Hos Sleepo hittar du många av Linums produkter med snabb och fri leverans, både säkert och smidigt. Beställ enkelt online och välj i lugn och ro från ett brett sortiment. Dessutom erbjuder vi dig 14 dagars öppet köp. Shoppa dina Linumprodukter hos oss. Behöver du hjälp med något eller undrar över din beställning står vår kundtjänst gärna till tjänst.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;