Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

mjuka, fluffiga mattor - Heaven & Fluffy flokati

"En trend som är här för att stanna"

FLUFFY FLOKATI

Den populära mattan Fluffy Flokati är Sleepos mest sålda matta. Mattan är tillverkad i mjukaste ull med extra mycket material för en fantastiskt hög kvalité. Tack vare just den långa och fluffiga luggen så får du känslan av att gå på moln. Fördelarna med att välja en matta i ull, förutom känslan, är att materialet är naturligt smutsavvisande, slitstarkt och har en lång livslängd om mattan sköts på rätt sätt. 

HEAVEN Pälsmatta

Den mjuka och underbara mattan Heaven har även den blivit omåttligt populär. Denna silkeslena matta är framtagen med en lång och tät lugg för en extra mjuk och mysig upplevelse. Mattan ger känslan av päls men är gjord i 100% högkvalitativ polyester och är lika vacker i hemmets alla rum! 

"Känslan av att gå på moln"

heaven - hela kollektionen

Om du inte kan få nog av den mysiga mattan Heaven så finns den dessutom som pläd och prydnadskudde. Även dessa är tillverkade i pälsimitation och är därför precis lika mjuka och härliga. Pläd och kudde kommer i färgerna Ivory, Beige, Silver och Taupe. Pläden har ett generöst mått med en längd på 200cm, vilket gör den att den också passar som överkast vid fotändan av sängen.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;