Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Kuddar & Kudde

Nattsömnen är något av det viktigaste som finns för oss människor. För att din ska bli god behöver du en kudde som täcker dina behov. På Sleepo har vi ett brett sortiment av kuddar, allt för att du ska kunna hitta den kudde du behöver. I vår kategori för kuddar finner du bland annat stora kuddar, lyxiga dunkuddar och lättskötta fiberkuddar och ergonomiska kuddar.

Populära varumärken

Bra kuddar

Alla behöver en riktigt bra kudde för att sova bekvämt och ergonomiskt. På Sleepo har vi ett stort sortiment av högkvalitativa kuddar för alla sorters behov.

Kuddar för dina behov

Nattsömnen är något av det viktigaste som finns för oss människor. För att din ska bli god behöver du en kudde som täcker dina behov. På Sleepo har vi ett brett sortiment av kuddar, allt för att du ska kunna hitta den kudde du behöver. I vår kategori för kuddar finner du bland annat stora kuddar, lyxiga dunkuddar och lättskötta fiberkuddar. Vi har också ergonomiska kuddar i tempur-material för dig som kräver lite extra stöd för nacken när du sover. Här hittar du Tempur kudde. Glöm heller inte att sömn inte är det enda som kräver bra och snygga sängkuddar. Vårt sortiment av resekuddar ger dig en bekväm flyg, tåg eller bussresa. Även sittdynor och svankstöd för ergonomi i vardagen hittar du hos oss.

Gör vardagen härligare med en bra kudde

Din vardag kan faktiskt bli mycket härligare om du investerar i bra kuddar av hög kvalitet. Hos Sleepo hittar du de flesta typer av kuddar online. Vi har riktigt stora kuddar i både dun och fiber. Köp några extra och upptäck hur snygg och lyxig din säng plötsligt känns när du bäddar med dem. Kombinera med ett skönt duntäcke eller ett fibertäcke. Gör också resan bekvämare med en svank eller nackkudde. Skäm bort din kropp och investera bra stöd i form av en kudde. För dig som spenderar många timmar på kontorsstolen kan en riktigt bra sittdyna vara en väl värd investering. Alla Sleepos kuddar kommer från välkända varumärken och håller hög kvalitet.

Köp kvalitetskuddar hos Sleepo

Vi värdesätter en god natts sömn och komfort, därför har vi kuddar från kända varumärken för alla typer av behov. Vi ser alltid till att våra produkter håller god kvalitet och har ett bra pris, därför hittar du bra och billiga kuddar i sortimentet. Hos oss handlar du alltid bekvämt online. Vi ger dig fri frakt och 14 dagars öppet köp. Vi ser också till att alltid leverera din vara snabbt.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;