Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Dan Form

Dan-Form är känt för att vara ett av de mest innovativa möbelbolagen i Danmark och arbetar kontinuerligt med nya mönster och nya koncept. Dan-Form jobbar aktivt med olika kända danska designers i tillverkningen av deras produkter. Deras främsta koncept är att erbjuda ett brett sortiment av vackra moderna möbler av hög kvalitet till bra priser samt att fokusera på en miljövänlig produktion.

Dan-Form

Dan-Form är känt för att vara ett av de mest innovativa möbelbolagen i Danmark och arbetar kontinuerligt med nya mönster och nya koncept. Dan Form jobbar aktivt med olika kända danska designers i tillverkningen av deras produkter. Deras främsta koncept är att erbjuda ett brett sortiment av vackra moderna möbler av hög kvalitet till bra priser samt att fokusera på en miljövänlig produktion.

Dansk design och möbler i bästa kvalité

Dansk design när den är som allra bäst. Med möbler från Dan Form får du högkvalitativa, trendiga möbler som aldrig går ur tiden. Här hittar du ett väl utvalt sortiment från varumärket där du kan välja bland en mängd matbord, konsolbord, matstolar, loungestolar, barstolar och kontorsstolar i olika material och utföranden. 

Dan Form - Populära matstolen Delta

Hos oss på Sleepo kan du shoppa Dan-Forms alla mest populära produkter. En favorit är matstolen Delta som passar perfekt in i hemmet med nordisk stil. Stolens design med flätad sits i rotting och en stomme i metall ger den ett stilrent och vackert uttryck och du kan välja stommen på matstolen i både vitt och svart. 

De allra flesta olika typer av stolar från Dan Form går att få i samma tyg, varför inte matcha dina matstolar, din loungestol och dina barstolar?  

Här på Sleepo finner du det allra bästa från varumärket, happy shopping!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;