Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Tempur kudde

En Tempur kudde kan förbättra hur bra din kropp är placerad på natten, vilket påverkar din sömn. Vårt breda sortiment med kuddar från Tempur inrymmer en mängd preferenser och sovpositioner.

Det temperaturkänsliga material som används i alla TEMPUR kuddar mjuknar när det svarar på din kroppsvärme, och anpassar sig till din naturliga böjning av ditt huvud och hals och ger optimal komfort och stöd. Detta gör att du kan slappna av och njuta av en mer vilsam sömn.

Brett sortiment av kuddar från Tempur

En Tempur kudde kan förbättra hur bra din kropp är placerad på natten, vilket påverkar din sömn. Vårt breda sortiment med kuddar från Tempur inrymmer en mängd preferenser och sovpositioner. Spana in vårt sortiment av kuddar från Tempur nedan. 

En Tempur kudde har en positiv effekt på sömnen 

En bra kudde som ordentligt stödjer ditt huvud och hals i en bekväm ställning är avgörande för att du ska kunna njuta av din nattsömn. Att välja rätt kudde kan förbättra din sovposition på natten och kvaliteten på din sömn. Det temperaturkänsliga material som används i alla TEMPUR kuddar mjuknar när det svarar på din kroppsvärme, och anpassar sig till din naturliga böjning av ditt huvud och hals och ger optimal komfort och stöd. Detta gör att du kan slappna av och njuta av en mer vilsam sömn.  

Tempur kudde ger stöd för huvud och nacke

Vaknar du ofta med en stel nacke? Då är en kudde från Tempur att rekommendera, kudden tillåter ditt huvud att sjunka ner en bit vilket gör att du inte hamnar i en obekväm position med huvud och nacke. Kudden började säljas år 1991 och har varit populära sen dess. Tempur säljer inte bara kuddar. Du hittar även Tempur Madrass, Tempur Sängkläder, Tempur Säng och Tempur Sänggavel. vi är säkra på att du kommer att hitta det du söker från Tempur hos oss på Sleepo. 

Fri frakt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda kuddar från Tempur med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Har du några funderingar kring en Tempur kudde? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt kudde från Tempur på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av kudde från Tempur, varmt välkommen!Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;