Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är mer än bara inredningsdesign. Det är en livsstil som vi vill dela med oss av. Broste utvecklar produkter för att nå en vidd av människor, snarare än bara ett par få. Broste Copenhagen är ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken, baserade i Köpenhamn och med en historia sedan 1955. Broste har en lång historia av att resa världen över för att samla inspiration och material, så som vi skandinaver alltid gjort.

Om Broste Copenhagen

Broste Copenhagen är det danska märket som tagit inredningsvärlden med storm med fina inredningsdetaljer som vaser, ljusstakar och textilier. Det här är produkter för dig som gillar stilren skandinavisk design kryddat med influenser från världens alla hörn.

Inredningsdetaljer och textilier med det lilla extra

Tack vare sina stilrena nordiska linjer och gedigna material har Broste Copenhagen vunnit mångas hjärtan. Man är idag ett av Skandinaviens ledande inredningsmärken. Märket skapar inredningsprodukter med det där lilla extra som snabbt kan förändra ett helt rum till det bättre. En vacker vas, en väldesignad klocka eller härliga sängkläder är små detaljer som gör stor skillnad. Mjuka, aktuella färgskalor och känsla för fina material har bidragit till produkternas popularitet. Det här är design som gör det enkelt att hålla hemmet uppdaterat med de senaste trenderna.

Ända sedan starten 1955 har Broste Copenhagen arbetat med att behålla känslan i materialet, något som märkets mycket populära vaser vittnar om. Tillverkningen är en varsam process där slutresultatet alltid bär märkets typiskt nordiskt signum. Användandet av ett skandinaviskt färgschema har bidragit till de dekorativa produkternas popularitet. Man har ett mycket brett sortiment som sträcker sig från dekorativa inredningsdetaljer till hemtextiler och keramik. Oavsett om du söker textilier som förändrar uttrycket i sovrummet eller vackra detaljer att smycka ditt vardagsrum med, så är det här märket för dig.

Handla tryggt och fraktfritt

Har du fallit för de vackra produkterna med inspiration och material från hela världen? Här hos Sleepo kan du tryggt och säkert köpa dina favoriter från Broste Copenhagen. Vi erbjuder fri frakt, fria returer och snabba leveranser. Botanisera bland alla produkter med äkta skandinavisk designkänsla och hitta en ny favorit. Om du mot förmodan skulle ångra dig så erbjuder vi öppet köp i 14 dagar.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;