Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Tempur Madrass

Är du på jakt efter en madrass från Tempur? Då har du hamnar rätt! Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av madrasser från Tempur. Vi har Tempur Bäddmadrass, Tempur Kombimadrass, Tempur Madrass Original, Tempur Madrass Ice-Grey, Tempur Madrass Cool Touch. Spana in vårt sortiment av Tempur madrass nedan. 

Brett sortiment av Tempur madrasser 

Är du på jakt efter en madrass från Tempur? Då har du hamnar rätt! Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av madrasser från Tempur. Vi har Tempur Bäddmadrass, Tempur Kombimadrass, Tempur Madrass Original, Tempur Madrass Ice-Grey, Tempur Madrass Cool Touch.

Tempur madrassen formar sig efter din kropp 

En bra och god natts sömn är helt avgörande för hur resten av dagen blir. Därför är det viktigt att ha rätt madrass. Madrasserna från Tempur formar sig efter din kropp och ger en känsla av viktlöshet då madrassen är fast där den ska vara fast och mjuk där den ska vara mjuk. Alla madrasser från Tempur minskar tryckpunkterna och stödjer din kropp i den mest bekväma positionen vilket resulterar i att du vrider och vänder dig mindre under natten. När du har sovit på en Tempur madrass kommer det vara svårt att byta till något annat. Kolla igenom vårt breda sortiment av madrasser och hitta den tempurmadrass som passar dig bäst.  

Komplettera din Tempurmadrass

Har du kanske redan en Tempur madrass och vill komplettera med andra produkter från Tempur? Vi rekommenderar starkt Tempur kudde. Alla tempur kuddar innehållet ett material som mjuknar när det svarar på kroppsvärme och anpassar sig efter ditt huvud och hals för ge de bästa stödet. Tempur sängkläder andas och är temperaturreglerande. Materialet i alla tempur sängkläder absorberar fukten som uppstår under natten. Om du är osäker på vilken produkt från Tempur du ska välja har vi skapat en Tempurguide där du får mer information om produkterna. 

Fri frakt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda tempurmadrasser med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Har du några funderingar kring en Tempur madrass? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt madrass från Tempur på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av tempurmadrass, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;