Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Sängbord & Nattduksbord

Nya sängbord är ett enkelt sätt att snabbt uppdatera sovrummets stil. Här finner du sängbord i olika stilar och material som passar till det stora sovrummet såväl som till den lilla alkoven. Välj bland stilrena sängbord trä, sängbord rotting, naturtrogna nattduksbord i massiv ek, vägghängt sängbord för praktisk användning sängbord vit eller sängbord svart och många fler modeller som alla pryder ditt sovrum på olika, men snygga, sätt.

Snygga sängbord & nattduksbord

Nya sängbord i sovrummet är ett enkelt sätt att snabbt förändra och förnya din stil. Sleepo erbjuder nattduksbord i olika stilar och material som passar till det stora sovrummet såväl som till den lilla alkoven. Ett vägghängt sängbord tar mindre plats samt gör utrymmet mer lättstädat. Till det moderna hemmet finns exempelvis trendiga brickbord med mässingsfot att välja på.

Sängbord för alla stilar

Sleepo erbjuder ett brett utbud av sängbord på nätet i hög kvalitet. Många av sängborden som vi säljer är tillverkade av rustikt trä, sängbord trä men även sängbord i rotting, men även andra material som mässing och stål förekommer bland produkterna. Satsa på ett smalt sängbord om du har begränsad yta jämte sängen, vi kan erbjuda både vänster- och högerställda bord. Ett högt sängbord passar till den högre sängen. Även brickbord och lampbord kan bli välfungerande och vackra sängbord. Fundera på vad som ska få plats på ditt sängbord. Behöver du bara en liten hylla för väckarklockan erbjuder vi enkla hyllplan. Ett vägghängt sängbord är ofta små möbler med stor funktion. Här kan du enkelt placera telefonen, boken, tidningen och andra mindre föremål som du gärna har nära. Ett vägghängt sängbord ger dessutom extra utrymme då det saknar ben och därav inte tar upp någon ytterligare plats. Har du behov av mer förvaring hittar du lämpliga sängbord med flera lådor och hyllplan.

Sängbord med bra kvalitet och trendiga modeller

Sängbordet ska passa in i ditt sovrum och du ska på ett snyggt sätt få plats med alla dina prylar jämte sängen. Ett vittt sängbord i en klassisk stil passar in i nästan alla hem och likaså ett svart sängbord. För dig som gärna unnar dig lite extra lyx i vardagen kan en hylla i marmor pryda sin plats jämte eller över sängen. Ett sängbord behöver faktiskt inte stå precis jämte sängen, det kan lika gärna placeras vid fotgaveln om du önskar det. Inspireras till att använda brickbord som sängbord och se alla stilar på vår hemsida. Vi har ofta erbjudanden på på hemsidan och då kan du passa på att köpa prisvärda och billiga sängbord.

Fri frakt från Sleepo

Förutom ett stort utbud av bord från olika varumärken och stilar erbjuder Sleepo billiga sängbord i en hög kvalitet. Vi ser till att alltid ha snabba leveranser och dessutom bjuder vi på frakten. Om du av någon anledning vill returnera dina produkter har du 14 dagars öppet köp. Låt vår hemsida inspirera dig till att förnya i hemmet, välkommen in och botanisera bland vårt sortiment!

Brett sortiment av sängbord

Här på Sleepo finner du ett brett sortiment av sängbord från en mängd välkända varumärken. Välj ditt sängbord från populära varumärken som Hübsch, Mavis och Sleepo Collection och få en riktigt snyggt sovrum!

Vi säljer ett stort antal prisvärda sängbord med fri frakt på Sleepo, din inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Vi hjälper dig med val av rätt sängbord

Om du har några frågor om våra sängbord är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss vårt Showroom på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra inredningsexperter dig med val av rätt sängbord, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;