Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Sängbord

Nya sängbord är ett enkelt sätt att snabbt uppdatera sovrummets stil. Här finner du sängbord i olika stilar och material som passar till det stora sovrummet såväl som till den lilla alkoven. Välj bland stilrena sängbord i metall, naturtrogna bord i massiv ek, vägghängda sängbord för praktisk användning och många fler modeller som alla pryder ditt sovrum på olika, men snygga, sätt.

Snygga sängbord

Nya sängbord i sovrummet är ett enkelt sätt att snabbt förändra och förnya din stil. Sleepo erbjuder sängbord i olika stilar och material som passar till det stora sovrummet såväl som till den lilla alkoven. Ett vägghängt sängbord tar mindre plats samt gör utrymmet mer lättstädat. Till det moderna hemmet finns exempelvis trendiga brickbord med mässingsfot att välja på.

Sängbord för alla stilar

Sleepo erbjuder ett brett utbud av sängbord på nätet i hög kvalitet. De flesta av sängborden som vi säljer är tillverkade av rustikt trä, men även andra material som mässing och stål förekommer bland produkterna. Satsa på ett smalt sängbord om du har begränsad yta jämte sängen, vi kan erbjuda både vänster- och högerställda bord. Även brickbord och lampbord kan bli välfungerande och vackra sängbord. Fundera på vad som ska få plats på ditt sängbord. Behöver du bara en liten hylla för väckarklockan erbjuder vi enkla hyllplan. Har du behov av mer förvaring hittar du lämpliga bord med flera lådor och hyllplan.

Bra kvalitet och trendiga modeller

Sängbordet ska passa in i ditt sovrum och du ska på ett snyggt sätt få plats med alla dina prylar jämte sängen. Vita sängbord i en klassisk stil passar in i nästan alla hem. För dig som gärna unnar dig lite extra lyx i vardagen kan en hylla i marmor pryda sin plats jämte eller över sängen. Ett sängbord behöver faktiskt inte stå precis jämte sängen, det kan lika gärna placeras vid fotgaveln om du önskar det. Inspireras till att använda brickbord som sängbord och se alla stilar på vår hemsida.

Fri frakt från Sleepo

Förutom ett stort utbud av märken och stilar erbjuder Sleepo billiga sängbord i en hög kvalitet. Vi ser till att alltid ha snabba leveranser och dessutom bjuder vi på frakten. Om du av någon anledning vill returnera dina produkter har du 14 dagars öppet köp. Låt vår hemsida inspirera dig till att förnya i hemmet, välkommen in och botanisera bland vårt sortiment!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Öppet köp i 14 dagar
Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans