Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Linie Design

Det danska varumärket Linie Design är idag den största designskaparen och leverantören av handgjorda mattor i norra Europa. Alla produkter har en unik design med framförallt en modern och elegant prägel. Det är med mycket omsorg och omtanke som mattorna från Linie Design tillverkas och ger ditt hem en unik och personlig stil.

Om Linie Design

När kreativitet och kvalitet möts. Linie Design tillverkar sina handgjorda mattor av noga utvalda material i sofistikerade färger. Eftersom varje matta är unik blir den en prydnad i ditt hem.

Handgjorda mattor med skandinavisk look

Linie Design är ett exklusivt danskt designföretag som har valt att i sitt breda sortiment låta känslan för stil och elegans stå i fokus. Handgjorda mattor har alltid en mycket lång livslängd, samt att de är vackra att se på. Varje matta blir dessutom unik genom de traditionella vävteknikerna i tillverkningen. Man använder sig uteslutande av handplockade naturmaterial från Indien och mattorna är kända för sin sofistikerade skandinaviska look. Förutom att vara en prydnad i ditt hem är mattorna mycket lättskötta och går att kemtvätta.

Företaget grundades redan 1980 inspirerat av den svala tidlösa skandinaviska minimalismen. Visionen man hade var att pryda hem runt om i världen med exklusiva och hållbara mattor. Under åren har man utvecklat teknikerna och fortsatt skapa skandinavisk design med fantastisk kvalitet. Materialen och färgerna i mattorna går i harmoni med naturen och växlingarna i de fyra årstiderna. Linie Design har blivit ett känt varumärke och företaget har fått mycket fin uppmärksamhet runt om i världen för sina unika mattor som är tillverkade av skandinaviska designers och konsthantverkare.

Skapa förändring med en vacker matta

Du kan enkelt förändra rummet med en matta i blickfånget. Det är de små detaljerna som skapar helheten. En exklusiv matta från Linie Design skänker skönhet till hemmet. I vårt stora sortiment kommer du snabbt att hitta just din favorit. Hos Sleepo har du fri frakt. Dessutom kan du känna dig trygg med 14 dagars öppet köp. Din nya matta från Linie Design levereras till dig med en snabb leverans.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;