Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Ramsängar

Här på Sleepo har vi ett stort utbud av prisvärda ramsängar av god kvalitet, vare sig du söker en dubbel eller enkelsäng. Med sängbredder från 75 cm till våra största dubbelsängar på 180 cm, kan du utan problem hitta den perfekta ramsängen till ett gästrum, ditt barns första ramsäng eller en dubbelsäng som ger komfort för alla som sover i den. Vårt breda utbud av ramsängar ger dig chans att hitta just den stil som du vill ha i ditt sovrum utan att tumma på sömnkvaliteten. En elegant, tidlös design med en madrass som har fokus på komfort och stöd kan lyfta hela ditt sovrum. Vakna utvilad varje dag!

Prisvärd ramsäng i bra kvalité

Sängen är bland det viktigaste inköpet som du gör till hemmet. En bra ramsäng av hög kvalitet, tidlös design och som ger dig en god natts sömn är en väldigt klok investering.

Här på Sleepo har vi ett stort utbud av prisvärda ramsängar av god kvalitet, vare sig du söker en dubbel eller enkelsäng. Med sängbredder från 75 cm till våra största dubbelsängar på 180 cm, kan du utan problem hitta den perfekta ramsängen till ett gästrum, ditt barns första ramsäng eller en dubbelsäng som ger komfort för alla som sover i den. Vårt breda utbud av ramsängar ger dig chans att hitta just den stil som du vill ha i ditt sovrum utan att tumma på sömnkvaliteten.I vårt sortiment hittar du också tryckavlastande ramsängar. En elegant, tidlös design med en madrass som har fokus på komfort och stöd kan lyfta hela ditt sovrum. Vakna utvilad varje dag!

Högkvalitativa ramsängar för alla 

Välj din nya ramsäng i flera olika modeller och utföranden. Om du vill ha en snygg ramsäng i svart kan du hitta alla bredder mellan 75 och 180 cm hos oss. Dessa eleganta och moderna ramsängar ger hela rummet en känsla av lyx. De hållbara möbeltygerna gör att ramsängen ser ny ut länge och de kvalitativa madrasserna som du hittar hos Sleepo gör att den även känns som ny länge. I vårt breda sortiment har vi många olika fjädersystem, för att du ska kunna hitta den ramsäng som passar dig och dina sovvanor bäst. Vi säljer ramsängar från flera kända varumärken så som Kinnabädden, Mille Notti och Tempur samt Sleepos egna varumärke Sleepo Beds. Med en ramsäng från oss garanterar vi dig en god natts sömn!

Hitta din drömsäng hos Sleepo

Köper du en av de sköna och mjuka ramsängar som vi erbjuder i vårt sortiment, får du alltid FRI frakt. För att du ska kunna säkerställa att du är nöjd med din säng erbjuder vi även 14 dagar öppet köp! Med vår snabba leverans kan du vakna utvilad i din eleganta, sköna, lyxiga drömsäng inom en snar framtid.

Vi hjälper dig med val av rätt ramsäng

Om du har några frågor om våra ramsängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt ramsäng, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;