Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Gardiner sammet

Gardiner i Sammet - En trendig inredningsdetalj

Gardiner i sammet är en trendig och lyxig inredningsdetalj som har blivit alltmer populär. Sammet är ett mjukt och glansigt material som ger en varm och välkomnande känsla i vilket rum som helst. Gardiner i sammet ger inte bara ett visuellt estetiskt tilltalande utseende, utan de ger också ett tystare rum tack vare dess ljudabsorberande egenskaper.

Fördelar med gardiner i sammet

Det finns flera fördelar med att välja gardiner i sammet för ditt hem. Förutom dess ljudabsorberande egenskaper, ger gardiner i sammet också ett vackert fall och en mjukhet som inte går att återskapa med andra material. Dessutom är sammet ett slitstarkt material som håller länge och är lätt att rengöra.

Gardiner i sammet ger också en känsla av elegans och lyx som passar perfekt i både moderna och traditionella hem. De finns tillgängliga i olika färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta en gardin som passar din specifika stil och smak.

Hur man väljer gardiner i sammet

När du väljer gardiner i sammet är det viktigt att tänka på vilken typ av rum du vill ha dem i. Om rummet har mycket naturligt ljus kan du välja en ljusare färg för att få in mer ljus i rummet. Om du vill ha en mer dämpad och avslappnad känsla kan du välja en mörkare färg som ger en mer intim känsla i rummet.

Du bör också tänka på längden på gardinerna. Långa gardiner i sammet ger en elegant och dramatisk känsla, medan kortare gardiner ger ett mer avslappnat och modernt utseende. Det är också viktigt att tänka på bredden på gardinerna så att de passar perfekt till dina fönster.

Köp gardiner i sammet hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du ett stort utbud av gardiner i sammet från kända varumärken. Våra gardiner i sammet finns tillgängliga i olika färger och storlekar, så att du kan hitta de perfekta gardinerna för ditt hem.

Vi erbjuder också 14 dagars öppet köp, så att du kan vara säker på att du får rätt gardiner för ditt hem. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja gardiner i sammet, kan du kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;