Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Växasängar

Det råder inget tvivel om att barn växer snabbt - kläder och skor blir snabbt för små och detta gäller även sängar. Med en växasäng från Sleepo blir det lite lättare. Mycket händer under ett barns uppväxt och något som alltid är lika viktigt är att de får en god natts sömn. Med en växasäng för barn blir det enklare att se till att de får just detta, oavsett ålder. Börja med en mindre säng för mindre barn och förläng sedan sängen allteftersom barnet växer, så behöver du inte ens tänka på att köpa ny säng på väldigt länge.

Växasängar gör det enklare att växa fort

Det råder inget tvivel om att barn växer snabbt - kläder och skor blir snabbt för små och detta gäller även sängar. Med en växasäng från Sleepo blir det lite lättare.

Mycket händer under ett barns uppväxt och något som alltid är lika viktigt är att de får en god natts sömn. Med en växasäng för barn blir det enklare att se till att de får just detta, oavsett ålder. Börja med en mindre säng för mindre barn och förläng sedan sängen allteftersom barnet växer, så behöver du inte ens tänka på att köpa ny säng på väldigt länge. Det blir både smidigt och lätt. Vi säljer vita växasängar som passar in i de allra flesta barnrum även under år av förändring och inredning, tack vare sina enkla, stilrena design.

Prisvärda sängar av god kvalitet

Hos Sleepo finns det gott om barnsängar, av svenska varumärken, alla i olika modeller, storlekar och färger. Sängen är en oerhört viktig möbel i hemmet - det är trots allt där vi tillbringar en tredjedel av våra liv - så det gäller att verkligen satsa på den. Oavsett om du söker en våningssäng, dubbelsäng eller växasäng, så finns här precis vad du behöver till riktigt bra priser och riktigt bra kvalitet, så att du aldrig behöver kompromissa. Det är bara att välja och vraka bland alla alternativ och med så väldigt många blir det inte svårt att hitta nya favoriter till hela familjen.

Med det stora och varierande sortimentet hos Sleepo kan du hitta växasängar på nätet till riktigt bra priser. Beställ så ser vi till att du får fri frakt och retur samt 14 dagars öppet köp. Vi erbjuder även snabb leverans, så att du så snart som möjligt kan få hem din nya, sköna säng och ge ditt barns rum ny komfort såväl som stil och personlighet.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;