Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Barnrum

Vill du ge barnen bästa möjliga förutsättningar för både lek och lugna stunder? Vaggor, spjälsängar och juniorsängar samt praktiska växasängar är exempel på inredning som tar fram rätt atmosfär för god sömn i barnens rum. Sköna pyjamasar, nattlinnen och textilier för barnens sängar hittar du också i vårt sortiment.

Populära varumärken

Barnrum

Inred era barnrum utifrån barnens önskemål och behov. Vi på Sleepo hjälper dig att förverkliga drömmen om rum som både fungerar rent praktiskt och som ger inspiration till lek och lärande.

Barnrum ska vara anpassade för barn

Hos oss hittar du ett noggrant utvalt sortiment av praktiska och vackra möbler till barnrummet samt fina påslakanset i kemikaliefri bomull. Ett barnrum ska kännas säkert och fräscht och helst vara utrustat med artiklar anpassade utifrån barnets ålder. För att undvika att oredan breder ut sig är det även viktigt med vettiga förvaringslösningar i barnrummet. I det här delen av hemmet kan du även, om du vill, ta ut svängarna lite extra när det gäller roliga färger och mönster. Tänk på att barnen gärna kan vara med och bestämma om till exempel färgsättning. När det känns slitet eller utdaterat är det bara att ändra.

Allt för härliga barnrum

Vill du ge barnen bästa möjliga förutsättningar för både lek och lugna stunder? Vaggor, spjälsängar och juniorsängar samt praktiska växasängar är exempel på inredning som tar fram rätt atmosfär för god sömn i barnens rum. Sköna pyjamasar, nattlinnen och textilier för barnens sängar hittar du också i vårt sortiment. Vi har inte bara möbler samt fina textilier som är särskilt anpassade för barn, utan även babygym, skötbord och annat som gör livet med familjens minsta medlemmar praktiskt och stimulerande. Vi har försökt tänka på allt från den känsla man vill att barnrum ska förmedla till små hjälpmedel, som till exempel amningskuddar, som kan förenkla vardagen för såväl barnen som deras föräldrar.

Söker du inspiration till hur du ska inreda och möblera ditt barnrum? På vår inspirationssida till barnrummet så finner du enkla tips på hur du kan inreda för att få till det perfekta barnrummet som både du och ditt barn kan njuta av! 

Satsa på barnen, det lönar sig!

Har du sett vår sköna myspöl för mysiga och trygga stunder? Det är en praktisk och flexibel möbel som barnen kommer att älska. Hos oss hittar du det mesta som behövs till ett välutrustat barnrum, till exempel skötbäddar och spännande babygym. Vi är snabba när det gäller leveranser och kan dessutom erbjuda god köptrygghet i form av 14 dagars öppet köp. Frakten bjuder vi på.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;