icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Interface Duna 3-sits soffa Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Interface

Interface Duna 3-sits soffa Mörkgrå


25 990 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor
Finns även som:

Duna är en retroinspererad soffserie från finska Interface designad av Ole Tornoe Olesen.


Designen med dem rundade formerna och stilrena benen för tankarna till 50-talet. Med Duna får du helt enkelt en elegant designad soffa av högsta kvalitet och komfort.

Varumärke Interface
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 206 x 87 x 78 cm
Sitthöjd 42 cm
Stomme Massivt trä & plywood
Färg Mörkgrå
Ben Runda Träben


Duna är stilren soffa med rundade kanter som inger en lugn och mysig känsla. Soffan har en otrolig komfort tack vare att sittplymåerna har sandwish stoppning. Detta innebär att det översta lagret är stoppat med 400 gram polyesterfiber som ger sitsen den härliga ytmjuka känslan. Under finns två olika lager av kallskum som både hjälper till att göra sitsen mjuk samtidigt som du får stabilitet.


För att erbjuda en härlig komfort i alla ställningar är ryggkuddarna fyllda med en blandning av fjäder och rivet kallskum. Det gör dem härligt mjuka utan att tappa formen över tiden. 


Duna har även ett mjukt och bekvämt tyg som är skonsamt mod din hud. Tyget är avtagbart på sittplymåerna och ryggkuddarna.

Interface

Interface

Nordiska designsoffor av högsta kvalitet, tillverkade i Finland sedan år 1963. Varje soffa är tillverkad av en känd finländsk formgivare. Designen är en kombination av klassisk elegans och rätt ergonomisk uppbyggnad för att nå den mest perfekta komforten. Varje liten detalj av produkterna är gjorda med omsorg, detta för att skapa en högkvalitativ produkt samtidigt som man förlänger möbelns livstid. Med en soffa från Interface får du en skräddarsydd soffa som räcker en livstid.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.