Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Enkelsäng

Det är otroligt viktigt att man har en säng som man sover bra i. Dålig sömn kan påverka ens välmående, både kropp och humör. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av enkelsängar just för att du ska hitta en enkelsäng som passar dig och dina behov. Spana in vårt sortiment nedan.

Enkelsängar på Sleepo

Det är otroligt viktigt att man har en säng som man sover bra i. Dålig sömn kan påverka ens välmående, både kropp och humör. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av enkelsängar just för att du ska hitta en enkelsäng som passar dig och dina behov.

Osäker på val av säng?

Att köpa en enkelsäng är ett stort och viktigt köp. Vi har skapat en guide med tips och råd för att köpet ska bli enklare. Läs vår Sängguide här. Om du fortfarande känner dig osäker är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice som kan svara på alla dina frågor. 

För att köpet ska kännas tryggt och säkert har vi en Sovgaranti på 90 dagar på våra mest populära sängar. Det innebär att du som kund i lugn och ro hemma kan prova din nya säng i upp till 90 dagar. Efter 30 dagar och upp till 90 dagars användande har du möjlighet att byta komfort på sängen till en mjukare eller fastare. 

Är du intresserad av en säng från Tempur har vi en Tempurguide där du ingående får veta mer om produkterna från Tempur. 

Brett sortiment av enkelsängar

Hos oss hittar du ett brett sortiment av enkelsängar. Vi har sängar i svart, mörkgrå, beige, grå, vit, grön, blå och röd. Med andra ord finns det enkelsängar för allas tycke och smak. Vi har även olika val av sängben och sänggalvar för att göra sängen komplett. Våra mest sålda gavlar är Cleo, Art, Celine och Stella

Vi har enkelsängar i olika utföranden, välj mellan kontinentalsäng, ställbar säng eller ramsäng. I flera av våra erbjudanden ingår ett sängpaket vid varje köp- i priset ingår tillbehör som sängben och madrass. 

För att få till de perfekta sovrummet kan du maxa din beställning och köpa till påslakan, täcken & kuddar och en sängkappa. Ditt sovrum kommer att få ett lyft med en perfekt bäddning. 

Köp enkelsäng online på Sleepo

Välj mellan våra populäraste sängar Venus & Jupiter, Dream och Elegance. Vi har sängar i olika storlekar, välj mellan 80x200 cm, 90x200 cm, 105x200 cm, 120x200 cm och 140x200 cm.

Våra mest populära enkelsängar kommer från vårt eget varumärke Sleepo Collection, vi har även sängar från det populära varumärket Tempur. Lär vår Tempurguide för att veta mer om våra Tempursängar. 

Fri frakt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda enkelsängar med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt enkelsäng på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt dubbelsäng, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;