Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

grå soffa

I vårt gedigna sortiment av högkvalitativa soffor hittar du ett brett utbud av grå soffor i ett flertal olika modeller för att du ska hitta en grå soffa som passar just till dig, ditt hem och stil. Med en grå soffa får du en vacker och trendig soffa som du inte kommer tröttna på. Shoppa din nya, grå soffa hos oss på Sleepo!

Hitta en fin, grå soffa hos oss på Sleepo

I vårt gedigna sortiment av högkvalitativa soffor hittar du ett brett utbud av beigea soffor i ett flertal olika modeller för att du ska hitta en grå soffa som passar just till dig, ditt hem och stil. Med en grå soffa får du en vacker och trendig soffa som du inte kommer tröttna på. Shoppa din nya, grå soffa hos oss på Sleepo!

Inred hemmet med en grå soffa

Gör vardagsrummet komplett med en snygg, grå soffa. I soffan spenderar vi en stor del av vår tid när vi är hemma och därför är det extra viktigt att du väljer rätt. Väl en grå soffa i sammet för ett lyxigt intryck eller en stilren grå soffa i linne för en enkel men samtidigt stilfull känsla. Hos oss kan du välja att få en grå soffa som 2-sits soffa, 3-sits soffa, 4-sits soffa, divansoffa eller modulsoffa, allt för att du ska hitta en grå soffa som faller dig i smaken. Välj en grå fåtölj och fotpall till din nya, soffa i färgen grå och skapa en snygg soffgrupp. 

Matcha en grå soffa med prydnadskuddar och plädar

När du väljer en grå soffa så är det väldigt lätt att styla soffan med snygga prydnadskuddar, kuddfodral och plädar. Eftersom att färgen grå är neutral så är det väldigt lätt att gå loss med andra färger på just prydnadskuddar och plädar då det är enkelt att byta ut, mixa och matcha. Om du är osäker på hur du ska inreda soffan så har vi en inspirationsguide med tips och råd för hur du kan matcha soffa, kuddar och plädar som kan hjälpa dig att finna stilfulla kombinationer till din nya, grå soffa. 

Grå soffa - Populära modeller och varumärken

När du letar efter en grå soffa från oss på Sleepo så kan du välja bland en mängd populära modeller och varumärken som Sleepo Collection, Broste Copenhagen, Forms, Kragelund och House Doctor. Ett väldigt populärt val när det kommer till en grå soffa är den stilfulla soffan Åre som är en elegant och stilren soffa för det moderna hemmet. Den minimalistiska designen tillsammans med en god komfort har gjort att Åre snabbt har blivit en favorit. Det är en unik soffa då den är rejäl med en stabil träram samtidigt som designen ger soffan ett nätt och trendigt utseende. 

Scrolla och hitta din favorit! 

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;