Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Grön soffa

I vårt gedigna sortiment av högkvalitativa soffor hittar du ett brett utbud av gröna soffor i ett flertal olika modeller för att du ska hitta en grön soffa som passar just till dig, ditt hem och stil. Med en grön soffa får du en stilren och trendig soffa som du inte kommer tröttna på. Shoppa din nya, gröna soffa hos oss på Sleepo!

Hitta en fin, grön soffa hos oss på Sleepo

I vårt gedigna sortiment av högkvalitativa soffor hittar du ett brett utbud av gröna soffor i ett flertal olika modeller för att du ska hitta en vit soffa som passar just till dig, ditt hem och stil. Med en grön soffa får du en stilren och trendig soffa som du inte kommer tröttna på. Shoppa din nya, gröna soffa hos oss på Sleepo!

Inred hemmet med en grön soffa

Gör vardagsrummet komplett med en snygg, grön soffa. I soffan spenderar vi en stor del av vår tid när vi är hemma och därför är det extra viktigt att du väljer rätt. Väl en stilren, vit soffa i linne för en enkel men samtidigt stilfull känsla. Hos oss kan du välja att få en vit soffa som 2-sits soffa, 3-sits soffa, 4-sits soffa, divansoffa eller modulsoffa, allt för att du ska hitta en vit soffa som faller dig i smaken. Välj en vit fåtölj och fotpall till din nya, soffa i färgen grön och skapa en snygg soffgrupp. 

Matcha en grön soffa med prydnadskuddar och plädar

När du väljer en grön soffa så är det väldigt lätt att styla soffan med snygga prydnadskuddar, kuddfodral och plädar. Om du är osäker på hur du ska inreda soffan så har vi en inspirationsguide med tips och råd för hur du kan matcha soffa, kuddar och plädar som kan hjälpa dig att finna stilfulla kombinationer till din nya, gröna soffa. 

Grön soffa - Populära modeller och varumärken

När du letar efter en grön soffa från oss på Sleepo så kan du välja bland en mängd populära modeller och varumärken. 

Scrolla och hitta din favorit! 

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;