Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

dubbelsäng

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av dubbelsängar. Sömnen är otroligt viktig och sover man dåligt så kan det påverka hela dagen och sover man dåligt konstant så påverkar det både kropp och humör. Spana in vårt sortiment av dubbelsängar för att hitta den säng som passar dig. 

Brett sortiment av dubbelsängar

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av dubbelsängar. Sömnen är otroligt viktig och sover man dåligt så kan det påverka hela dagen och sover man dåligt konstant så påverkar det både kropp och humör. Spana in vårt sortiment av dubbelsängar för att hitta den säng som passar dig. 

90 dagars sovgaranti

Vi har ett stort utbud av prisvärda dubbelsängar av hög kvalitet. Det kan vara ett stort beslut att köpa en dubbelsäng, hos oss handlar du din säng tryggt och säkert. Vi erbjuder 90 dagars sovgaranti på flera av våra populäraste dubbelsängar. Det innebär att du i lugn och ro hemma kan prova din nya säng i upp till 90 dagar. Efter 30 dagar och upp till 90 dagars användande har du möjlighet att byta komfort på sängen till en mjukare eller fastare. Att sova bra på natten är väldigt viktigt. Sover du dåligt kan du läsa vår Sömnguide där du får lite tips på hur du får en god natts sömn.  

Vi har dubbelsängar i olika utföranden, välj mellan kontinentalsäng, ställbar säng eller ramsäng. Få ett nytt och harmoniskt sovrum med en ny dubbelsäng och njut av en god natts sömn. Känner du dig osäker på vilken dubbelsäng som passar dig så kan du läsa vår sängguide för att köpet ska bli enklare.

Köp dubbelsäng online på Sleepo

Sovrummet är en viktig plats, det är där man tankar energi till nästkommande dag. Välj mellan våra mest sålda sängar Venus & Jupiter, Dream, Elegance och Tellus. Vi har sängar i olika storlekar, välj mellan dubbelsäng 140x200 cm, dubbelsäng 160x200 cm, dubbelsäng 180x200 cm och dubbelsäng 210x200 cm. Besök gärna vårt showroom eller kontakta vår kundservice om du har några frågor kring en specifik säng. För att få din dubbelsäng komplett så rekommenderar vi dig att köpa en matchande sänggavel, välj mellan våra populäraste gavlar Celine, Art, Stella eller Cleo.

Våra mest populära sängar kommer från vårt eget varumärke Sleepo Collection, vi har även sängar från populära varumärken som Mille Notti och Tempur. Lär vår Tempurguide för att veta mer.

Fri frakt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda dubbelsängar med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt dubbelsäng på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt dubbelsäng, välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;