Fri frakt på allt i hela sverige Förlängt öppet köp t.o.m. 31 jan

vit soffa

I vårt gedigna sortiment av högkvalitativa soffor hittar du ett brett utbud av vita soffor i ett flertal olika modeller för att du ska hitta en vit soffa som passar just till dig, ditt hem och stil. Med en vit soffa får du en stilren och trendig soffa som du inte kommer tröttna på. Shoppa din nya, vita soffa hos oss på Sleepo!

.bf_sceme_days_ended { text-decoration: line-through; }
Just nu!

Black Friday Week

  • 25% måndag 22 nov
  • 24% tisdag 23 nov
  • 23% onsdag 24 nov
  • 22% torsdag 25 nov
  • 21% fredag 26 nov
  • 20% lördag 27 nov
  • 20% söndag 28 nov
  • 20% måndag 29 nov
Rabatten gäller endast t.o.m 23:59 varje dag. *20% rabatt hela veckan: Chhatwal & Jonsson, Cooee Design, CURA, Dan Form, DBKD, Design House Stockholm, Jonathan Adler, Kids Concept, Klippan Yllefabrik, Kragelund, Linie Design, Read The Label, Seletti, Skruf, Tempur, Umage, Uyuni Lighting, Mille Notti
*15% rabatt hela veckan: Broste Copenhagen, Casö, Design of, Hübsch, Jensen, Mavis, Muse Candles, NG Baby, Rowico, Troll, Woud
*10% rabatt hela veckan: Fatboy, Innovation

Hitta en fin, vit soffa hos oss på Sleepo

I vårt gedigna sortiment av högkvalitativa soffor hittar du ett brett utbud av vita soffor i ett flertal olika modeller för att du ska hitta en vit soffa som passar just till dig, ditt hem och stil. Med en vit soffa får du en stilren och trendig soffa som du inte kommer tröttna på. Shoppa din nya, vita soffa hos oss på Sleepo!

Inred hemmet med en vit soffa

Gör vardagsrummet komplett med en snygg, vit soffa. I soffan spenderar vi en stor del av vår tid när vi är hemma och därför är det extra viktigt att du väljer rätt. Väl en stilren, vit soffa i linne för en enkel men samtidigt stilfull känsla. Hos oss kan du välja att få en vit soffa som 2-sits soffa, 3-sits soffa, 4-sits soffa, divansoffa eller modulsoffa, allt för att du ska hitta en vit soffa som faller dig i smaken. Välj en vit fåtölj och fotpall till din nya, soffa i färgen vit och skapa en snygg soffgrupp. 

Matcha en vit soffa med prydnadskuddar och plädar

När du väljer en vit soffa så är det väldigt lätt att styla soffan med snygga prydnadskuddar, kuddfodral och plädar. Eftersom att färgen vit är neutral så är det väldigt lätt att gå loss med andra färger på just prydnadskuddar och plädar då det är enkelt att byta ut, mixa och matcha. Om du är osäker på hur du ska inreda soffan så har vi en inspirationsguide med tips och råd för hur du kan matcha soffa, kuddar och plädar som kan hjälpa dig att finna stilfulla kombinationer till din nya, vita soffa. 

Vit soffa - Populära modeller och varumärken

När du letar efter en vit soffa från oss på Sleepo så kan du välja bland en mängd populära modeller och varumärken. Ett väldigt populärt val när det kommer till en grå soffa är den stilfulla soffan Åre från Sleepo Collection som är en elegant och stilren soffa för det moderna hemmet. Den minimalistiska designen tillsammans med en god komfort har gjort att Åre snabbt har blivit en favorit. Det är en unik soffa då den är rejäl med en stabil träram samtidigt som designen ger soffan ett nätt och trendigt utseende. 

Scrolla och hitta din favorit! 

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Förlängt öppet köp t.o.m. 31 jan
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar