Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Kuddfodral 60x60

Är du ute efter kuddfodral 60x60? Då har du hamnat rätt! Hos oss på Sleepo hittar du kuddfodral 60x60 både i neutralt och färgglatt. Vi hoppas att du kommer att hitta ett kuddfodral som passar ditt hem och inredningsstil. Spana in vart sortiment nedan. 

Kuddfodral 60x60 online på Sleepo

Är du ute efter kuddfodral 60x60? Då har du hamnat rätt! Hos oss på Sleepo hittar du kuddfodral 60x60 både i neutralt och färgglatt. Vi hoppas att du kommer att hitta ett kuddfodral som passar ditt hem och inredningsstil. 

Kuddfodral 60x60 från flera kända varumärken

Vi har ett brett sortiment av kuddfodral i olika färger och mönster. Du hittar kuddfodral i sammet, härliga beige toner i linne och boucle, randigt och prickigt. Vad du än är ute efter för typ av kuddfodral 60x60 är vi säkra på att du kommer att hitta en favorit. 

Hos oss hittar du kuddfodral från populära varumärken, vi har kuddfodral från ByNORD, Chhatwal & Jonsson, House Doctor, Jakobsdals, Lovely Linen, Tell me more samt vårt egna varumärke Sleepo Collection

Förnya hemmet med kuddfodral 60x60

Om man känner att man vill gör om i hemmet men inte vill lägga en förmögenhet på nya möbler är ett tips att förnya hemtextilierna. Genom att byta ut filtar, kuddfodral och kanske gardiner bidrar det till ett nytt intryck. Om man har innerkuddar sen innan räcker det med att endast köpa kuddfodral. Man kan även byta ut textilierna efter säsong, på sommaren vill man kanske ha mer ljusa eller färgglada färger och på vintern mer dova och murriga färger. 

Spana in vårt sortiment av kuddfodral 60x60 och förnya hemmets alla rum med lite nya kuddar, det bidrar till att få en mer hemtrevlig och mysig miljö. 

Fri frakt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda kuddfodral 60x60 med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt kuddfodral 60x60 på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av kuddfodral 60x60, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;