Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Classic Collection Kuddfodral

Kuddfodralen från Classic Collection är välgjorda och håller i flera år framöver. Kuddfodralen är handsydda vilket gör varje Classic Collection kuddfodral unikt. Alla kuddfodral från Classic Collection är OEKO-TEX vilket innebär att kuddfodralet är fri från giftiga ämnen. 

Varje kuddfodral från Classic Collection är unikt   

Kuddfodralen från Classic Collection är välgjorda och håller i många år framöver. Kuddfodralen är handsydda vilket gör varje Classic Collection kuddfodral unikt. Alla kuddfodral från Classic Collection är OEKO-TEX vilket innebär att kuddfodralet är fri från giftiga ämnen. 

Vilket typ av kuddfodral från Classic Collection är du ute efter?

Kuddfodralen från Classic Collection är många och varierande. Det finns ett kuddfodral för alla hem och inredningsstilar. Är du på jakt efter färgglatt, zebramönster, toffsprydda kuddfodral eller mjukt kuddfodral i neutrala färger? Vad du än är ute efter är vi säkra på kommer hitta det du söker hos oss på Sleepo. Du hittar Classic Collection kuddfodral i bomull, bomullssammet och fluffiga kuddfodral i ull. Fabriken där Classic Collection kuddfodral tillverkas är certifierad med SA8000, en certifierings standard som säkrar att mänskliga rättigheter tillgodoses på arbetsplatsen.Upptäck vårt breda sortiment av kuddfodral från Classic Collection. 

Matcha Classic Collection kuddfodral med en matta

Classic Collections kuddfodral går enkelt att matcha med en Classic Collection matta. Många av kuddfodralen finns i samma mönster som en matta. Kuddar är något som kan förändra ett helt rum. Matcha med övrig inredning för att få en komplett look och en röd tråd. 

Prisvärda Classic Collection kuddfodral

Vi säljer ett stort antal prisvärda Classic Collection kuddfodral med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du funderingar över ett kuddfodral från Classic Collection? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt kuddfodral från Classic Collection på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt kuddfodral, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;