Bloomingville Rox 3-Sits Soffa Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Bloomingville

Bloomingville Rox 3-Sits Soffa Ljusgrå


21 299 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Den populära Rox soffan från Bloomingville i tyg av 100% ull. 

 

Rox är en solklar stjärna! En stjärna i ljusgrå ull som är redo att bli mittpunkten i ditt hem. Den asymmetriska designen ger soffan en karaktär och ett utseende som är svårt att slita ögonen ifrån. Detta i kombination med det mjuka ulltyget och den rymliga komforten gör att Rox snabbt blir en favorit hos många. Släng på en pläd i en mustig färg över din ljusgråa soffa för att skapa en supermysig känsla hemma. 

Varumärke Bloomingville
Storlek (LxBxH): 293 x 90 x 82 cm
Sitthöjd 43 cm
Sittdjup 63 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 30 000 Martindale
Färg Ljusgrå
Ben Metallben

Rox Ljusgrå har 20 cm höga metallben och är klädd i ull för att erbjuda en otrolig komfort och känsla. Ull är ett väldigt mjukt och bekvämt material som gör att du kommer kunna njuta av denna soffa under en lång period utan att tröttna en sekund. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Materialet är lättskött och det perfekta valet för familjen. Tyget har en pilling kapacitet på 3-4 av 5 och en ljusäkthet på 4-5 av 8.

 

En 3-sits erbjuder rymligheten av en större soffa samtidigt som den inte upptar lika mycket plats som en divan-, hörn- eller U-soffa. 3-sits soffan är dessutom enkel att kombinera ihop med en fåtölj i liknande tyg, eller i helt motsatt design för att bryta mönstret. Eller varför inte kombinera ihop 3-sits soffan med en mindre 2-sits soffa för att skapa din egen hörngrupp? Endast din fantasi sätter gränser! 


Monteringsanvisningar finner du här.

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.